Balloner med tryk

Logo balloner er ikke bare balloner med tryk, du skal se dine balloner som en gimmic du kan bruge til at få jeres budskab ud til jeres kunder, vi har selv brugt vores raklame balloner igennem alle vores år, vi sælger en del til private kunder igennem vores webshop, du tænker sikker at logo balloner kun er til erhvers kunder som skal på messer eller bruger en masse penge på reklame, men sådan er det slet ikke, vi har sendet mange 1000 balloner ud med teksten " Lav en personlig indbydelse eller en oppustelig sang " effekten har været helt vild! Folk har taget imod vores ballon idé og vi laver hver uge balloner med sange. 

Vores prima kunde er erhvervs kunderne som skal bruge logo balloner. dog yder vi samme service til både private og erhver, og hjælper gerne til med logoer, og tekst til balloner, du får altid en grfik som du skal godkende inden vi trykker dine balloner. 

Alle vores 
reklame balloner overholder alle krav der er til balloner. 


Send en mail til info@ballonnord.dk eller ring 7199 8980 mellem 10-16 alle hverdage. 

Sorter faldende

Tabel Liste

42 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

42 vare(r)

Logo balloner, eller balloner med tryk som nogle kalder det, vi har siden år 2009 været levandør til en masse glade Dansker af deres logo balloner, da vi startede med at trykke balloner kunne man få offset tryk, det er stadig muligt den dag i dag, det er dog ikke noget vi bruger, vi trykker alle vores balloner med silketryk, det dækker ballonen 100% som giver et godt resultat til dine balloner.Vi kan trykke helt op til 8 farver, og er det ikke nok så kan vi få den laserprintet, det giver dig mulighed for at få printet billeder på en ballon, det kan være en fordel hvis du har et logo med mange farver.Når du kommer hertil så er det forhåbenligt fordi du ønsker nogle balloner, det hjælper vi dig med, du skal blot sende en mail med disse infomationer- Antal balloner  - Ballon farve  - Logoet der skal bruges til ballonerne  - Hvornår de skal brugesLogoet skal sendes som en gratisk AI fil, eller ESP. Har du ikke logoet i den rette format hjælper vi dig gerne med dette, får vi en JPG med dit logo tager vi 95 kr, så får du dit logo retur i AI. ESP. PDF. SVG format. Det tager ca. 1 dag at behandle jeres logoer. Balloner med tryk kan man bruge til mange ting, skal i på messe så er det en god reklame at dele ud til børnene på messen, du skal se det som en omvandrende reklame, i stedet for at trykke en folder som komme i tasken, så få lavet nogle billige logo balloner. 
  • Vi er e-mærket
  • Følg os på