Balloner og helium

Helium balloner til festlige begivenheder

Du har set dem til mange børnefødselsdage som sjove indslag. Men helium balloner kan bruges til meget mere end bare sjov for børn. Der er nemlig mange fordele at udnytte ved balloner med heliums evne til at svæve. Og vi synes, du bør udnytte det til din næste fest - det ser nemlig super flot ud!

Hos All4Party kan du få fat i balloner til helium, balloner med helium og meget mere, så dine gæster hurtigt kan se, at du har gjort noget ekstra ud af din fest.

1-48 of 891
49,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
49,00 kr
45,00 kr
29,00 kr
89,00 kr
tilbud

Pris: 49,95 kr

Specialpris 29,95 kr

24,00 kr
24,00 kr
tilbud

Pris: 74,00 kr

Specialpris 25,00 kr

1-48 of 891

4 måder, du kan bruge helium balloner til din fest

Mulighederne er uendelige, når du skal pynte op til fest med helium balloner. Men det kan til tider være svært at se alle de uendelige muligheder, du efter sigende skulle have foran dig.  

Derfor har vi samlet fire af dem, så det bliver nemmere for dig:

1. Pynt loftet med billige helium balloner

Det kan være, du er endt i et lokale med et knap så pænt loft. Eller måske vil du bare gerne give rummet lidt ekstra pynt. Uanset tilfældet kan du bruge helium balloner som en nem og smart måde at give loftet lidt ekstra pynt. Det giver en god helhedsfornemmelse, når du pynter op fra gulv til loft, og men helium balloner, kan du udnytte hele lokalet - også højderne. 

Det handler egentlig bare om at fylde en masse balloner op med helium og lade dem svæve op til loftet. Her kan du arrangere dem, så de enten dækker loftet helt eller svæver lidt tilfældigt. Hvis du har forskelligt farvede balloner, kan du eventuelt rykke rundt på ballonerne, så de følger et mønster. 

2. Svævende billeder

En anden måde, du kan give lidt ekstra liv til festlokalet, er ved at lade forskellige helium balloner svæve rundt i lokalet. Hvad er forskellen så fra metoden ovenfor? Jo, du binder i stedet en snor fast i ballonens spids. 

På denne snor kan du så hænge et billede, en figur eller noget helt tredje. 

3. Ballonbuketter med helium balloner

For at lave en buket af balloner skal du bare samle nogle forskellige helium balloner til fest, som du binder snore på. Så samler du de forskellige balloners snore eller tråde - og så har du en buket!

4. Put glitter eller konfetti i ballonerne

Dette tip er faktisk lidt af et snydetrick, da det kan bruges til alle foregående pyntemåder.

Det handler kort og godt om at putte konfetti eller glitter i balloner, som er lidt eller helt gennemsigtige. Det ser super flot ud, når ballonerne så fyldes med helium, og glitteret eller konfettiet giver et levende spil i ballonerne.  

Har du lyst til at eksperimentere, kan du også forsøge dig med at putte små lyskæder i helium ballonerne, så de fungerer som svævende lanterner. 

Køb balloner med helium hos All4Party

Køb dine balloner med helium direkte hos os fra All4Party. Vi har mere end ti års erfaring i branchen. Vi elsker en god fest, men vi elsker endnu mere at hjælpe dig med at finde det, du har brug for til din kommende begivenhed. 

Køb helium balloner allerede i dag - vi har fri fragt over 350 kroner, 30 dages returret og 1-2 hverdages leveringstid.

/**/