Balloner og helium

Billig helium til balloner – få tips og tricks her

Hvem har ikke stået og svedt over at skulle puste en hel masse balloner op i forbindelse med en fødselsdag eller en anden fest? Det kan sætte selv det mest tålmodige menneske på prøve. Derfor er helium på flaske også blevet en eftertragtet løsning, når der er behov for at puste mange balloner op. Helium til balloner er det rigtige valg, som du skal tage, når din fest skal op på det ultimative niveau, hvor alt skal se tjekket ud og emme af stil, pomp og pragt. Det kan for eksempel være til den overdådige bryllupsfest, den runde fødselsdag, barnedåben eller den festlige nytårsaften – her sætter heliumballoner prikken over i’et på en måde, der med garanti vil blive lagt mærke til.

Er du på udkig efter billig helium på flaske? Så er du kommet til det rette sted. Hos All4Party kan du købe helium til små penge. Når du bruger helium, sikrer du, at de balloner, du puster op, har mulighed for at svæve i festlokalet hele dagen, da helium er en af de letteste gasarter. Vi har også balloner, som er fyldt med helium, når vi sender dem til dig. Men hvis du skal bruge mange balloner, har vi løsningen til dig lige her.  

Når du køber helium hos os, er du garanteret en nem, sikker og brugervenlig løsning.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 1882

Side
pr. side

Hvor kan man købe helium?

Helium til balloner er en vare, som mange efterhånden efterspørger. Det er utroligt nemt at bruge, og det giver det flotteste og mest stabile resultat til balloner sammenlignet med balloner, der er pustet op på gammeldags facon med munden. Og du kan naturligvis købe helium på flaske og helium til forskellige typer af balloner lige her hos os.

 • Hvor køber man helium til balloner? 
 • Hvor kan man købe helium til balloner? 
 • Hvor kan man købe helium?

De ovenstående spørgsmål er bestemt ikke usædvanlige spørgsmål, når det handler om køb af helium til balloner, og svaret på dem alle er: Hos All4Party. For at få en god pris på helium til balloner skal du gerne vide, hvor meget helium du præcis har brug for. Vi har pris på vores helium flasker alt efter, hvor meget gasindhold, der er. Og som en særlig service til dig har vi ved mange af vores produkter med helium på flaske forsøgt at give et vejledende overslag over, hvor mange balloner, du kan fylde op med den relevante mængde helium i det valgte produkt. Det er selvfølgelig med forbehold, da der er mange forskellige typer af balloner – fra de klassiske gummiballoner til de mere ekstravagante folieballoner og dekorative kæmpeballoner. Men hvis du er i tvivl om, hvilken mængde helium du skal bruge til dine behov, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Så sørge vi for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige flaske helium til dig. 

Der er mange, der gerne vil leje forskellige løsninger til opfyldning af helium i balloner – og det er desværre ikke en mulighed her hos All4Party. Det er også vigtigt at bemærke, at når du bruger helium, kan det ikke genbruges, da det typisk vil sive ud af de balloner, du har pustet op. Heldigvis er prisen på helium helt i bund her hos All4Party. Så når du skal købe heliumgas hos os, kan du naturligvis nyde godt af, at vi har prisgaranti på alle de festartikler, vi fører – og så foregår det hele nemt og bekvemt online. Uanset størrelse leverer din vare eller din samlede bestilling inden for 1-2 hverdage og vi har desuden fri fragt ved alle køb på over 350 kroner. 

Helium til balloner er til engangsbrug. Det betyder, at du kun kan puste balloner op, indtil der ikke er mere helium på flasken. Et køb af helium vil dog typisk holde i et fint stykke tid, alt efter hvor stor din fest er, og hvor mange balloner, du puster op, naturligvis. 

Helium på flaske til balloner – hvor længe holder det?

Når du har pustet almindelig gummi- eller latexballoner op med helium til balloner, vil ballonerne typisk svæve i cirka 10 timer. Det kan dog variere ret meget mellem de forskellige typer af balloner og hvilket miljø, dine balloner skal være i, når de først er pustet op med helium. Men en god tommelfingerregel om, hvor længe heliumballoner af latex holder, er altså 10 timer. Regner du med 10 timers levetid, vil du i hvert fald ikke blive skuffet. Og det er vigtigt for os – og ikke mindst for dig og din fest.

os os kan du være sikker på, at du kun kan købe festlige remedier, der giver dig en god oplevelse. Det gælder naturligvis også for helium til balloner, selv om det er en lidt mere teknisk størrelse end så mange andre festartikler. Folieballoner holder generelt meget længere end latexballoner. Her kan du regne med, at ballonerne holder luft – eller rettere sagt helium – i et par dage.

Uanset hvad dine behov er, er et godt tip derfor også, at du ikke bør fylde dine balloner for tidligt. Hvis du for eksempel skal holde en bryllupsfest, en konfirmation eller lignende, der kan forløbe over det meste af en dag, kan du gøre dig selv den tjeneste at tænke heliumballonernes vejledende storhedstid ind i planen. For selv om balloner fyldt med helium er enormt flotte, når de er friske, kan det anderledes være lidt trist at se på, når de efterhånden begynder at tabe pusten. Så du har ingen grund til at spilde dine penge ved at fylde ballonerne op med helium til balloner for tidligt. Overvej derfor at puste dine balloner op med helium så sent som muligt. Det er i hvert fald anbefalingen herfra.

Køb billig helium til balloner lige her

Hos All4Party kan du nemt og hurtigt købe billig helium til balloner. Vores billige helium er af fin kvalitet til festlige begivenheder samt enormt nem at bruge. Vi sælger naturligvis helium på flaske til at fylde alle slags balloner til alle slags fester op. Men vi sælger også pakker med for eksempel helium, balloner, dekorative vægte og matchende bånd – så kan du være helt sikker på, at mængden af helium passer til det antal balloner, du har købt, og alt er klar til at blive sat op(, hvilket faktisk ofte kan være en ret sjov, underholdende og festlig aktivitet i sig selv, hvis I er flere om det).     

Køb helium på flaske hos All4Party – så er du sikret en god oplevelse med dit produkt, en god og personlig service, 30 dages fortrydelsesret, fri fragt over 350 kroner og ikke mindst et godt køb af helium. 

Hvordan bruger du en heliumflaske?

Det er faktisk super simpelt at bruge alle de de billige flasker med helium, vi sælger. Dog skal du huske at være påpasselig med størrelserne. Du vil jo sikkert gerne have, at ballonerne er nogenlunde lige store. Allerede når du modtager flasken med helium, er den klar til brug.

For at fylde en ballon op med helium skal du gøre som beskrevet her:

 • Sørg for at din flaske med helium står fladt på et stabilt underlag. 
 • Sæt din ballon på studsen.
 • Drej på håndtaget.
 • Pres ned på den sorte tut.
 • Fyld helium på, indtil ballonen har den rette størrelse.
 • Tag ballonen af og bind en knude på den med det samme.
 • Nu kan ballonen svæve i cirka 10 timer.
 • Husk at sørge for, at din heliumballon ikke slipper væk! :-)  

Det bliver virkelig ikke lettere at få sine balloner op og svæve end med brug af vores helium på flaske. Vores pakkeløsninger, hvor du får helium på flasker samt balloner, matchende vægte og bånd til fiksering, indeholder naturligvis en let forståelig vejledning med tegninger og beskrivelse af processen. Så der er altså ikke noget som helst at tage fejl af eller være nervøs for, hvis du overvejer selv at puste dine balloner op med helium fra flaske.

Hvor sikkert er det at bruge helium på flaske?

Helium er en kemisk gasart med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det er en af de letteste gasarter, der findes. Dog ikke lettere end brint – men helium har så den helt store fordel, at det ikke er giftigt eller brændbart. Helium bliver for eksempel brugt i airbags til biler, som blandingsgas til dykkeri og meget mere på grund af sin kendte evne til at løfte ting. Årsagen til det er, at helium kun vejer omkring en syvendedel af det, som ilt vejer. Derfor vil alle lette beholdere, som for eksempel en ballon, der er fyldt op med helium, naturligvis stige til vejrs. Vi vil dog fra All4Party side på det kraftigste råde dig til ikke at bruge helium på flaske til andet end at puste balloner op med. 

Som mange ved, kan man ændre sin stemme til form for musestemme eller Anders And-lignende stemme ved at inhalere helium og herefter forsøge at tale normalt. Det er dog ikke helt ufarligt til trods for, hvor sikkert forskellige YouTube-videoer og tv-udsendelser har fremstillet det gennem tiden. Når du inhalerer helium fra en flaske eller en ballon fyldt med helium, erstatter du den ilt, kroppen skulle have haft med noget andet, som kroppen ikke har brug for. Og når du ikke får ilt nok, udsætter du naturligvis din krop for potentiel fare. Blandt de kendte risici ved at inhalere helium er kvalme, svimmelhed og besvimelse. For mindre børn er der desværre også eksempler på endnu værre konsekvenser. Så du bør undgå at betragte det som legetøj og altid sørge for at dit helium er langt væk fra de mindste pilfingre. Better safe than sorry – det kan have dødsensfarlige udfald!   

Som det er tilfældet med alle former for opbevaring af gas, bør du selvfølgelig opbevare dit helium på flaske i overensstemmelse med de gældende retningslinjer. Opbevaring af helium på flaske skal helst ske ved stuetemperatur. Det har desuden den fordel, at du får mere effekt ud af din heliumflaske. Når helium opbevares ved kolde temperaturer – for eksempel i et skur, udendørs eller i en garage – trækker dit helium sig sammen, og du kan derfor ikke fylde nær så mange balloner op, som du eller ville have kunnet.

Vi håber, at du også vil tænke på miljøet, når du skal bruge balloner fyldt med helium fra flaske. Mange af de balloner, som du kan få, er fremstillet i nogle materialer, som kan være svære for naturen at nedbryde. Derfor opfordrer vi til omtanke, hvis du har behov for at sende balloner til himmels til din fest, og vi har masser af dekorative vægte og udstyr på lager, der kan sørge for, at dine heliumballoner bliver der, hvor de skal. Når du har fået det sidste helium ud af en flaske, skal du selvfølgelig også skille dig af med den på fornuftig vis. De fleste flasker, hvor der har været helium i, kan afhændes på enhver genbrugsplads, hvor de skal sorteres som metalskrot. Men sørg endelig for, at flasken er helt tømt for helium, inden du deponerer den. På den måde gør du miljøet – og dermed også dig selv og dine medmennesker – en stor tjeneste.   

Køb billigt helium til balloner her

Med billigt helium på flaske fra All4Party kan din fest lige blive en tand sjovere, flottere og mere prægtig. Du kan bruge balloner med helium til temafester, stort anlagte fimafester, bryllupper – og sammen med en dem øvrige udsmykning vil heliumballonerne skabe god stemning. Med vores heliumsæt får du både balloner, helium, ballonvægte og snor. Du finder sæt, som er passende til fødsler og dåb, fødselsdagsfest og andre festlige begivenheder. Du kan med garanti finde et sæt, som vil passe til din fest. Husk du kan også sende en ballon til en, du holder af.

Du er mere end velkommen til at kontakte os i vores kundeservice, hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl vedrørende vores helium på flaske og heliumsæt. Du kan ringe på tlf. 71 99 89 80 eller via mail [email protected]. Vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål bedst muligt, så du kan begynde at planlægge din fest allerede i dag.