Balloner

Stort udvalg af balloner hos All4Party

Har du brug for balloner til en speciel lejlighed? Hos All4Party finder du et af Danmarks største udvalg af balloner til fest. Vi har balloner i forskellige størrelser, former og farver, så du med sikkerhed kan finde noget, der passer til dine behov. 

Læs videre, hvis du vil vide mere om vores udvalg, hvordan du kan bruge balloner til fest, og hvad du skal vide om balloner, før du gør dig et ballonkøb.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 1103

Side
pr. side

Hvilken slags ballon leder du efter?

Når folk tænker på balloner, er det oftest blot den runde og farvede ballon, der dukker op i deres hoved. Men balloner er meget mere end bare runde, farvede stykker plastik med luft i. 

Ud over almindelige balloner finder du de her balloner hos os:

 • Kæmpeballo ner
 • Balloner med lys
 • Balloner med tal og bogstaver
 • Folieballoner
 • Konfettiballoner
 • Balloner i forskellige figurer
 • Metallic balloner
 • Balloner i forskellige mønstre
 • Ballondyr

En ballon er altså ikke bare en ballon. 

De helt almindelige balloner er klassikere, som passer til alle begivenheder – og det er også nogle af vores mest populære produkter. Men sommetider er der også et behov for lidt mere end den almindelige ballon. Og derfor finder du også mange særlige balloner hos All4Party.

Sådan kan du bruge balloner til fest eller fødselsdag

Balloner er en af de mest alsidige måder at pynte til fest, fødselsdag eller events. De er både sjove, flotte og nemme at bruge på et væld af måder. 

Du kan bruge balloner til mange begivenheder:

 • Fødselsdage
 • Barnedåb
 • Konfirmationer
 • Bryllupsfester
 • Jubilæer
 • Polterabender
 • Messer
 • Foredrag
 • Firmaevents

Balloner kan både være en sjov aktivitet, som aktiverer dine gæster. Men det kan også være en anderledes måde at pynte op, som både kan se legende, yndig, elegant eller sofistikeret ud – det handler blot om, hvordan du bruger ballonerne. 

Balloner til fest: Overvejelser, du bør gøre dig

Når du skal bestille balloner, er der en række ting, du bør tænke over. Ud fra dine behov kan du nemlig vælge mellem mange forskellige balloner i vores sortiment. Og vi kan godt afsløre, at der er stor forskel på de balloner, vi fører.

Hvilken størrelse skal ballonerne have?

Vi forhandler balloner i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem helt små balloner på 12 centimeter, almindelige balloner i standardstørrelse, balloner i bestemte mål samt store balloner , der måler én meter.

Skal dine balloner se ud på en bestemt måde?

Her kan du både tænke over, om din ballon skal være i en bestemt form, eller om den skal kunne formes. Hos All4Party sælger vi balloner i forskellige former, ligesom du finder balloner til at lave ballondyr

Leder du efter balloner i helt bestemte farver, har vi også et bredt sortiment af billige, farvede balloner. Vi har alle farver, du kan finde i regnbuen – og lidt mere til. 

Har du brug for tal- eller bogstavballoner?

Vi sælger både folieballoner formet som tal og bogstaver, men du finder også balloner med tal og bogstaver trykt på. De balloner er perfekte til fødselsdage, konfirmationer og lignende lejligheder.

Vil du have trykt dit eget navn eller et bestemt billede på dine balloner? Hos All4Party kan du bestille balloner med motiv, logo, billede eller navn trykt på. Det er især et populært valg til virksomheder men selvfølgelig også til privatpersoner.

Hvor længe skal ballonerne holde?

Overordnet har vi tre typer af balloner på vores side: Almindelige balloner, heliumballoner og folieballoner. 

De forskellige holdbarheder for almindelige balloner, helium balloner og folie baloner:

Almindelige balloner kan holde i op til flere uger, hvis de er fyldt med luft. Fylder du dem med helium, holder de i op til ti timer. De er derfor perfekte til dig, der kun har brug for balloner i en kortere periode eller ikke skal bruge svævende balloner.

Helium balloner er lavet specielt til at blive fyldt med helium. Heliumballonerne holder i op til fire dage, og de er derfor det optimale valg til dig, der gerne vil pynte op til fest i god tid. Heliumballoner er oftest lidt dyrere, fordi de både er af en anden kvalitet og kræver helium. 

Hos All4Party finder både pakkeløsninger med heliumballoner og helium, ligesom du kan sende en heliumballon til en, du holder af.

Folie balloner har den længste holdbarhed ud af alle balloner. Det er blandt andet fordi, de er lavet på et andet materiale og med en helt speciel lukning. De holder i helt op til to uger, når du fylder dem med almindelig luft. Folieballonerne er ikke bløde og er oftest sværere at punktere.

Skal du fylde balloner til fest med luft eller helium?

Mange mennesker har svært ved at tage valget mellem heliumfyldte balloner og balloner med luft. Når du skal vælge den rigtige ballon til lejligheden, handler det i stor grad om, hvor længe den eller de balloner skal holde. 

Eksempelvis holder en almindelig ballon fyldt med luft i op til flere uger. Men den svæver så ikke. Vælger du at fylde en almindelig ballon med helium, holder den i otte-ti timer, og så kan den svæve. Og vælger du en heliumballon, holder den i op til fire dage (og kan naturligvis svæve). 

Slutteligt kan du også vælge folieballoner, hvis de skal holde i en længere periode uden at svæve. Fyldt med almindelige luft holder folieballoner i op til to uger. Fylder du helium i dem, kan du regne med en holdbarhed på tre-fire dage – på samme måde som heliumballoner gør.

5 måder at pynte op med balloner

Der er mange kreative måder, du kan bruge balloner til at pynte med. Vi har samlet nogle ideer nedenfor, som både kan bruges til konfirmationen, bryllupsfesten, barnedåben, fødselsdagen eller en helt femte begivenhed. 

1. Udnyt hele rummet: Gør loftet det mere spændende med heliumfyldte balloner

En ofte overset del af et festlokale er loftet. Og kigger du på loftet i dit festlokale, giver det måske god mening. Det er nemlig sjældent, at loftet i et festlokale er særlig flot. 

Derfor kan du med heliumfyldte balloner nemt og hurtigt give loftet en makeover. Det eneste, du skal gøre, er at fylde en masse balloner med helium. Og så lader du dem svæve op til loftet. Er du rigtig fancy, arrangerer du ballonerne i et mønster med eksempelvis striber. 

På den måde er loftet dækket af balloner. I de fleste tilfælde ser det nærmest ud som om, at der hænger små bobler eller skyer i loftet. 

2. Trætte stole? Giv dem et løft med balloner

Ligesom med loftet er stolene i et festlokale ofte overset og måske ikke særlig interessante at kigge på. Har du et par trætte stole, kan du hurtigt give dem lidt ekstra kærlighed med en heliumfyldt ballon og lidt snor. 

Fyld ballonen med helium, og bind et langt stykke snor fast i bunden. Bind derefter snoren fast i stolen. Vupti – nu svæver en fin ballon oven over hver stol. Det er især en sjov oppyntning til børnefødselsdagen, da hvert barn kan få sin ballon med hjem.

3. Tomt festlokale? Lav ballonporte- eller buer

Hvis festlokalet ser lidt tomt ud, kan du også bruge balloner til at pynte med. Du kan eksempelvis lave et arrangement af balloner i forskellige farver og størrelser. Sådan et arrangement kan sno sig langs et gelænder, vikle sig om en dørkarm eller blot pynte på væggene. 

Du kan bruge både almindelige balloner eller heliumfyldte balloner. Der er mange måder at arrangere ballonerne i den form, som du vil have. Du kan eksempelvis bruge nål og tråd, hvis du sørger for kun at trække tråd gennem ballonens lille, overflødige stykke i bunden. Så samler du ballonerne med tråden i et mønster, som du kan lide, og fastsætter eller hænger det der, hvor du synes. 

4. Kedelige balloner? Fyld dem, før de pustes op

Synes du, almindelige balloner er kedelige? Så kan du prøve at fylde ballonerne, før du oppuster dem luft eller helium. Her kan du eksempelvis bruge knæklys, slik eller konfetti.

Du kan også vælge at købe konfettifyldte balloner. De er allerede fyldt med konfetti og klar til at blive pustet op.

5. Mangler du en aktivitet? Lav en fotovæg med balloner

En fotovæg er altid sjov at have, så dine gæster kan tage et minde med sig fra din fest. Her kan de enten selv tage billeder med deres telefoner, eller også kan du have et kamera klar til dem.

Hvordan laver du så den perfekte fotovæg? En billig og nem løsning er med balloner! Her kan du vælge balloner i de farver, der passer til festens tema. Fyld ballonerne med forskellige mængder luft, og tape dem fast på væggen. Du har nu en bobbel-fotovæg, der fungerer som den perfekte baggrund for billeder. 

Køb billige balloner online hos All4Party

Leder du efter et stort sortiment af balloner i høj kvalitet og til billige priser? Så er du kommet til de helt rigtige. Vi tilbyder 1-2 hverdages levering, 30 dages returret og prisgaranti. Bestiller du for over 350 kroner, får du desuden fri fragt.

Har du brug for hjælp? Giv os et kald på 71 99 89 80, eller send en e-mail til os på [email protected].