Ballonbuer

Ballonbuer til festen

Hos os finder du ikke kun ballonbuer til fødselsdagen, vi har til enhver anledning, om det er halloween festen, julefesten, eller fødselsdagen - Ens for alle vores ballonbuer er at alt du skal bruge medfølger i pakken! Det betyder det er nemt og hurtigt for dig at komme i gang. 

Der er flere modeller nogle med 60 balloner, andre med 300 balloner, ens for alle pakkerne er vi anbefaler du bruger en ballonpumpe - og er du den lidt mere dovne type så haps en af vores billige el pumper til balloner Den vil du kunne bruge til hver fødselsdag og du vil ikke fortryde det! Så bliver det nemlig en leg at puste balloner op til festen!

Tag et kig på alle vores ballonbuer, der kommer helt tiden nye til, og finder du ikke lige den du ønsker så tøv ikke med at sende os en mail, vi kan med sikkerhed finde den, ellers kan du sammensætte en selv hvis du har mod på dette. 

 

 

Varer 1-36 af 60

Side
pr. side

Ballonbue til bryllup 

Skal i holde bryllup? Og mangler du balloner til bryllup - Så finder du en bredt udvalg af balloner til bryllup her, der er mange muligheder for at skabe en festlig stemning til dit bryllup, nogle bruger tyl, andre bruger pompom, men mange vælger også at bruge balloner, vi har nu fået ballonbue kit hjem sådan det er nemt for dig - Du får en pakke med alt du skal bruge lige fra balloner, guirlander, limklatter og andet tilbehør alt efter hvilken pakke du vælger. 

Når du har fundet den pakke du gerne vil have så klik ind og se hvad der medfølger sådan du er sikker på hvad du får. 

Sådan laver du en ballonbue 

I skal holde en fest, når opgaverne skal uddeles vælger Du hurtigt ballonbuen, hvor svært kan det være? Der er jo bare nogle balloner i forskellige størrelser, og det er nemlig også rigtigt nok, men hvilken balloner skal du bruge? Er det bare billige balloner, eller skal det være metallic balloner, eller blandet, der er mange muligheder for hvilken balloner man skal vælge. 

Vi anbefaler du blandet alt hvad du godt kan lide! Det er ikke sikkert du kan finde nogle ballonbue som passer til netop jeres stil, eller de farver i gerne vil have til festen. Vi har nogle standard pakker som ligger på lageret som passer til de fleste arrangementer, men det er ikke sikkert vi rammer netop Din stil! Derfor skal du bare finde legebarnet frem i dig! Så bliver det meget bedre, det behøver ikke være perfekt, eller pustet lige meget op, du skal bare slå dig løs.

Måden vi gør når vi skal lave en ballonbue er vi starter med at puste ballonerne op i forskellige størreler, og har altid i hovedet at man skal starte bredt og slutte smalt, men det er alt efter stil og hvad du synes er pænt. 

Med i pakkerne er små limklatter sådan du kan lime det ballonerne sammen. Udover det en guirlande bånd hvor du kan montere ballonerne på - Syntes du ikke det er nok så kan du blot bruge noget ballon bånd eller snor ude fra manden værksted! 

Skal man bruge helium til en ballonbue? 

Vi vil ikke anbefale du bruger helium til din ballonbue! Men det er ikke umuligt at gør, men vi anbefaler det ikke. Og hvorfor gør vi så ikke det? Det er der flere grunde til, men den bedste grund til det er at det tager tid at lave en ballonbue, og anbefalingen er du laver dem dagen inden festen, for det tager længere tid end man tror! Når vi er ude og lave ballon ting som skal være organisk som disse buer så er prisen altid en del højere end normalt, og grunden er vi bruger rigtigt meget tid på det.

Så for at lave det dagen før vil det ikke give mening at bruge helium, en ballonbue står altid på af en væg, eller rundt om en dør, den skal altid stå frit i lokalet. 

Og hvis den skal så vil vi anbefale du monter den med fiske line sådan den kan sættes fast oppe i loftet. 

Så nej brug altid helium i dine ballonbuer det giver bestemt ingen mening at gøre, luft er helt gratis og der er masser af det! Vi anbefaler dog du bruger en ballonpumpe når du skal lave din ballonbue, og det er der flere årsager til den bedste er nok du ikke skal blive helt blå i hovedet. og så indeholder balloner også talkum, det er en form for hvid pulver man bruger efter man har produceret ballonerne. og puster man balloner op med munden så vil man kunne få talkum i lungerne og det er en af de bedste grunde til ikke at puste dem op med munden. 

 

Hvilken ballonpumpe skal jeg bruge? 

Ballonpumper har vi flere forskellige modeller af, og det kommer lidt an på hvilken anledning, og om det er noget du tænker i skal gøre mange gange - Vi har en super god og holdbar el pumpe til balloner, denne pumpe har vi solgt til flere størrer firmaer, kæder osv. og den er super holdbar og kan køre i mange år, også selvom du bruger den dagligt. 

Vi bruger den selv på vores lager til at lave pakkefyld og den køre mange gange om dagen, så tænker du at du skal puste balloner op til fødselsdagen de næste mange år, så vil det godt kunne være en god ide at købe en ordentlig el pumpe, men er det kun en enkelt gang du skal puste balloner op, så skal du kigge efter en håndpumpe, der finder du to modeller, en billig håndpumpe til balloner, eller en luksus ballonpumpe begge pumper vil kunne klare opgaven, så skal du blot bruger pumpen en gang så er den billige ballonpumpe helt fint. Vælger du luksus pumpen så vil det gå lidt hurtigere og nemmere.