Balloner med lys

Balloner med lys, du har nu muligheden for at få lys i din balloner. Vi har flere flotte farver som du kan vælge mellem. Du kan også få en pakke med blandede farver. Måden, de virker på, er rigtigt simpel: Inden du puster ballonerne op, trykker du på en knap øverst på ballonen. Når du klikker den ind, så tænder lyset i ballonen. Det vil nu lyse i 20 timer. Balloner med lys kan bruges både med helium eller almindelig luft. 

Pakkerne indeholder fem balloner.


 

1 vare

pr. side

Balloner med lys

Balloner med lys passer enormt godt til mange fester, for om det er den lille 18-års fødselsdag eller den helt store nytårsfest, vil balloner med lys være med til at skabe en hyggelig og anderledes stemning.
Ballonerne lyser altid flot op, om de er pustet op med luft eller med helium. De er nemme at bruge og skaber en fantastisk stemning.
Pust dem dog først op lige inden, de skal bruges, da de holder kun strøm i cirka. én dag - i nogle tilfælde kan ballonerne lyse længere, men vent for en sikkerheds skyld, så du er sikret lys til hele festen.

Helium eller luft?

Du kan fylde dine balloner med både luft og/eller helium, det har ingen betydning ift. lyset - det lyser flot anset hvad. Du skal dog være opmærksom på, at fylder du dem med helium, svæver de kun cirka 18-24 timer og fylder du dem med luft, kan de være oppustede flere dage. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så det afhænger helt af, hvilke type begivenhed du skal holde, og hvad du skal bruge ballonerne til - dette guider vi dig gerne i.

Hvor meget helium skal der bruges?

Hos All4Party finder du to modeller, når du skal have helium til balloner.
Vi har en lille flaske, som indholder nok helium til 30 balloner, og derudover har vi en stor model, som kan fylde 50 balloner.
Ligemeget hvad du vælger, skal du ikke levere flasken tilbage, når den er tom, den skal blot på den lokale genbrugsstation - det kalder vi smart!

Er flasken ikke helt tom, kan du bare gemme den til næste fest - dog er der ikke måler på, så du kan ikke præcist se, hvor meget helium, der er tilbage. Svævende ballonerne altid et hit, så hvis du er løbet tør for helium, kan du blot bestille en ny flaske eller bestille en enkelt ballon med påfyldt helium, som vi sender lige til døren.

 

Halloweenfest

Halloween-balloner sælger vi utrolig mange af i september og oktober. Vores balloner kommer med forskellige motiver og kvaliteten er helt i top. Printet på ballonerne sidder forskelligt, det kan du se på hvert enkelt ballonmotiv.
Næsten alle balloner er orange eller sorte og med tryk, fordi det matcher Halloween-temaet.
Vi har også andet tilbehør til Halloween, men ballonerne er vores speciale. Vi går højt op i at levere et bredt udvalg og en høj kvalitet, så du får den bedst tænkelige fest. Du kan fylde ballonerne med både helium og luft, da de er designet til begge formål.
Trykket på ballonerne er altid silketryk, hvilket betyder, at det dækker ballonerne 100% og man kan derfor ikke se igennem trykket.

Paptallerkener skal der til

Paptallerkener er noget som passer til enhver fest. Vi er et folk, som elsker en god fest, og hos All4Party tilbyder vi alt det tilbehør, du har brug for, når festen skal være gennemført og skille sig ud.
Fx tilbyder vi paptallerkener stykvis og vi pakker de størrelser, farver og antal, du ønsker, så du slipper for at købe en masse, du aldrig får brugt.Tallerkenerne er selvfølgelig altid i den bedste kvalitet, som du ikke finder i supermarkedet.
Det synes vi, er en god service.