Balloner med tal og bogstaver

Skal årets fødselsdag fejres med manér, kan du til festen sætte prikken over i’et ved at pynte op med balloner i massevis. Hos All4Party har du mulighed for at vælge mellem et hav af balloner med tal og bogstaver, som vil kunne skabe den perfekte stemning til festen.

Talballonerne egner sig specielt godt til barnets første år, de runde fødselsdage samt til guld- og sølvbryllupperne. Ønsker du i stedet, at der skal printes din helt egen tekst på ballonerne, har vi et spændende udvalg af folieballoner, hvor du har mulighed for dette. Vil du gøre noget ekstra ud af festen, kan du se nærmere på vores heliumudstyr, der gør det muligt for ballonerne selv at hænge i snore eller svæve rundt oppe under loftet.

36 varer

pr. side

Køb dine balloner med tal hos All4Party.dk

Balloner med tal er ikke kun gode til at markere de runde fødselsdage og de helt store bryllupsdage. De er ligeledes gode til børnefødselsdagene og de første fejringer, hvor barnet er i fokus. Intet er bedre end at pynte op med balloner, som indikerer, at det er en 5-års eller 8-års fødselsdag, der skal fejres. Til de helt små har vi også balloner med print i form af bamser, dyr etc., du kan vælge mellem.

Vores pakker med talballoner kommer typisk med 5-6 stk. og i række blandede og flotte farver. Ballonerne tåler oftest både at blive pustet op med luft og helium, men vælger du at ville puste ballonerne op selv, kan vi varmt anbefale at bruge en ballonpumpe. Ikke nok med at den er smart og let anvendelig, så sparer du tilmed også både tid og luft ved at lade pumpen gøre det basale arbejde for dig.

Stort udvalg af balloner med tryk

Er det i stedet balloner med tryk, der skal være den bærende pynt til festen, har vi også et bredt sortiment indenfor denne kategori. Disse balloner vil gå godt i spænd med talballonerne og vil tilmed kunne gøre fødselsdagsfesten, havefesten eller brylluppet mere personlig og skabe en ekstra god stemning. 

Står du som virksomhed og leder efter en række balloner, der kan bruges til et specifikt arrangement, kan du på vores balloner få trykt dit firmas logo, hvis det ønskes. Vi giver mulighed for logotryk, hvor du kan vælge mellem 1 farveog helt op til 4 farver.

Har du brug for hjælp? Tøv ikke med at kontakte os

Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange ballonvarianter, farver og tryk. Derfor står vi hos All4Party også klar med professionel og fagkyndig rådgivning, hvis du skulle have spørgsmål til vores sortiment. Du kan ringe til os på tlf. +45 71 99 89 80 eller skrive en mail til [email protected], hvor en af vores kompetente medarbejdere hurtigt vil besvare din henvendelse.