Marble balloner

Balloner i farve med hvid mønster - Ballonerne er unikke og dryppet på en speciel måde sådan du ikke finder to balloner som er ens, disse balloner er virkelig flotte om du blander farverne eller bruger dem sammen med nogle af vores andre balloner. - Disse balloner kan fyldes med helium eller luft. med helium flyver de ca. 20 timer hvis du fylder dem helt til 12"

Pakken indeholder 6 balloner 

Størrelsen er 12" 

5 vare(r)
5 vare(r)

Balloner med mønster 

Skal du fylde disse balloner op med mønster sådan de er netop 12" hvordan gør du så det nemmest? Du kan gøre det på to måder, hvilken der virker bedst for dig kan jeg ikke sige, men jeg har en jeg altid bruger hvis jeg ikke er på vores ballonværksted. 

12" er ca. 30,50 cm - Du kan tage et stykke pap og lave en cirkel som er 30 cm rund, når du klipper denne cirkel ud har du et hul hvor ballonen vil passe ned i når den er pustet korrekt op. Udover du ved de er 12" så er det også meget flotter hvis man fylder ballonerne op til samme størrelse. Vi bruger selv denne løsning hvis vi er ude og ikke har at måler hvor store ballonerne er, det virker super fint, du kan evt lave hullet 29 cm sådan du ikke fylder ballonen helt op, det betyder den ikke er strukket så meget ud, og skulle der komme noget imod ballonen går den ikke så nemt i stykker. 

Du kan også bruger den vi selv bruger mest til kæmpe balloner, hvis du tager to stole ryg mod ryg og måler 30 cm imellem så puster du blot ballonen op sådan den røre hver side af stolene, så ved du ballonerne er den rette størrelser.

Vi er mest til modellem med stolen, men bruger begge to, og de virker som de skal. 

Hi-float til balloner

Skal du holde en stor fest og gerne vil pynte dem op dagen inden, så har du mulighed for at fylde dine balloner med hi-float. Det betyder de vil holde meget længere tid, helt op imod 25 gange længere end uden. Vi bruger det hvis vi har en masse job og ikke kan nå at lave dem alle sammen på samme dag, så har vi mulighed for at lave nogle klar dagen inden. Du skal ikke bruge ret meget i ballonen, og de kommer i flere forskellige flasker, om du skal fylde 50, 100, 150 eller 500 balloner. Vi har de to mindste flasker men kan altid få mere hjem hvis du har særlig ønsker. 

Måden det virker på er du sprøjter væsken ind i ballonen, og køre det rundt i hele ballonen, når du puster ballonerne op tørere væsken, og gør at heliummet ikke kan komme ud af ballonen. 

Ballonpumpe til dine balloner 

Vi anbefaler altid du puster dine balloner op med en ballonpumpe. og har flere forskellige modeller at vælge imellem du har nogle billige ballonpumper som koster under 30,- og nogle el pumper som koster over 500,- ligemeget hvilken model du vælger vil den kunne puste disse balloner op og klare opgaven til UG. Hvis du skal puste 6 balloner op er den billige pumpe til balloner perfekt, men skal du puste 1000 eller 2000 balloner op vil jeg anbefale du bruger en el pumpe til balloner.