Helium

Skal du holde fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller en anden festlig begivenhed? Så er heliumballoner da lige sagen. Hos All4party har vi et stort udvalg af balloner, helium og heliumsæt, hvor der følger folieballoner med. Balloner er bare lidt sjovere, når de svæver i en snor eller oppe i loftet. Køb derfor helium på flaske, så du kan puste dine balloner op selv

29 varer

pr. side

Køb billig heliumflaske til dine balloner

Med en heliumflaske får du heliumgas til balloner. Det er engangshelium, som du bruger til at puste balloner op. Vi sælger både en heliumflaske med heliumgas til 30 balloner, og lige så sælger vi helium på flaske med større mængder helium.

Vores helium kommer med en studs, som du kan sætte dine helium balloner på, når der skal pustes balloner op. Prisen på helium vil typisk variere alt efter, hvor meget helium du har brug for. 

Hvor kan man købe helium?

Helium til balloner er en vare, som mange efterspørger. 

  • Hvor køber man helium til balloner? 
  • Hvor kan man købe helium til balloner? 
  • Hvor kan man købe helium?

De ovenstående er ikke usædvanlige spørgsmål, når det handler om køb af helium til balloner, og svaret på dem alle er: Hos All4Party. 

For at få en pris på helium skal du vide, hvor meget helium du har brug for. Vi har pris på vores helium flasker alt efter, hvor meget gasindhold der er.

Mange vil gerne leje helium til balloner, og det er desværre ikke en mulighed her hos All4Party. Når du bruger helium, kan det ikke genbruges, da det typisk vil sive ud af de balloner, du har pustet op. Heldigvis er prisen på helium helt i bund her hos All4Party, så når du skal købe heliumgas hos os, er det ikke mere end et dyk i lommen - og så foregår det hele nemt og bekvemt online. 

Helium til balloner er engangsbrug, hvilket betyder, at du kun kan puste balloner op, indtil der ikke er mere helium på flasken. Et heliumkøb vil derfor typisk holde i et fint stykke tid, alt efter hvor mange balloner, du puster op. 

Engangs heliumgas til balloner

Når du har pustet ballonerne op med helium på flaske til balloner, vil ballonerne typisk svæve i cirka ti timer. Et godt tip er derfor, at du ikke bør fylde dine balloner for tidligt. 

Køb af helium gas er ikke udelukkende en billig affære, så du har ingen grund til at spilde dine penge ved at fylde ballonerne op med helium til balloner for tidligt.

Køb billig helium til balloner lige her

Hos All4Party kan du nemt og hurtigt købe billig helium til balloner. Vores billige helium er af fin kvalitet til festlige begivenheder samt nem at bruge. Vi sælger helium på flaske til at fylde balloner op.

Køb helium på flaske hos All4Party - så er du sikret god service, 30 dages fortrydelsesret, fri fragt over 350 kroner og ikke mindst et godt køb af helium. 

Hvordan bruger du en heliumflaske?

Det er faktisk super simpelt at bruge vores billige heliumflasker, dog skal du være påpasselig med størrelserne. Du vil jo gerne have, at ballonerne er nogenlunde lige store. Allerede når du modtager flasken med helium, er den klar til brug. For at fylde en ballon op skal du gøre følgende:

  • Sæt ballonen på studsen
  • Drej på håndtaget
  • Pres ned på den sorte tut
  • Fyld på, indtil ballonen har den rette størrelse
  • Tag ballonen af og bind knude på den
  • Nu kan ballonen svæve i ca. 10 timer

Det bliver virkelig ikke lettere at få sine balloner op og svæve med vores helium. Dog vil vi råde dig til ikke at bruge heliummet til andet end at puste balloner op med.

Køb billigt helium til balloner her

Med billigt helium fra All4party er din fest lige blevet en tand sjovere. Du kan bruge dem til temafester, bryllupper og sammen med en masse andet udsmykning. Med vores heliumsæt får du både balloner, helium, ballonvægte og snor. Du finder sæt, som er passende til fødsler og dåb, fødselsdagsfest og andre festlige begivenheder. Du kan med garanti finde et sæt, som vil passe til din fest. Husk du kan også sende en ballon til en, du holder af.

Du er mere end velkommen til at kontakte os i vores kundeservice, hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl vedrørende vores helium på flaske og heliumsæt. Du kan ringe på tlf. 71 99 89 80 eller via mail [email protected]. Vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål bedst muligt, så du kan begynde at planlægge din fest.