Billig helium til dine balloner.

Med en helium flaske eller en helium tank kan du holde liv i dine balloner til en hel fest. Det kan være besværligt til især større arrangementer at puste balloner op med lungernes kraft, og derfor tilbyder vi her et alternativ i form af billig helium. Vi tilbyder ligeledes også, at du kan komme forbi os og få pustet dine balloner op, men vil du altså gerne gøre det selv, kan du få leveret en helium flaske lige til døren.

Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

22 vare(r)

Fyld den rigtige mængde helium i ballonen Vores klassiske helium flaske kan fylde 50 balloner op, men det er vigtigt at være opmærksom på flere ting, Ballonerne skal først og fremmest fyldes lige meget op.

Dette er både for, at de ser ens ud i størrelse, men også fordi der skal være nok helium til alle de balloner, der efter planen skal pustes op. En god måde at få samtlige balloner til at fylde det samme på er ved at lave et hul i kassen, som du modtog dem i, i den størrelse, som ballonerne skal være i. Når ballonen er pustet op, kan du så tjekke størrelsen ved at placere den i hullet for at finde ud af, om den passer. De 50 balloner er med udgangspunkt i 9” balloner svarende til cirka 23 cm. Du kan også vælge at få cirka 30 balloner ud af en helium flaske, hvis størrelsen er 28 cm. Sådan fylder du helium i ballonen Flasken er klar til brug, når du modtager den. For at fylde en ballon op skal du gøre følgende: Sæt ballonen på studsen før brug Drej på håndtaget, Pres ned på den sorte tut Fyld på, indtil ballonen har den rigtige størrelse Tag ballonen af og bind den med en knude Du kan mindske spildet undervejs ved hele tiden at åbne og lukke for tilførslen, omend det også bliver besværligt. Ballonerne kan nu holde sig i luften i cirka 10 timer, inden heliumeffekten aftager. Billig helium kan give en sjov stemme - men … Vi anbefaler, at vores billig helium flasker ikke benyttes til andet end at puste balloner op. Det kan for nogle virke kvælende, og derfor bør det bruges til balloner som pynt til fest. Det er derfor også yderligere en god idé at opbevare din helium flaske eller helium tank utilgængelig for mindre børn. Er man fast besluttet på at lege med den sjove stemme, skal man gøre det i selskab med andre. Vi guider dig på vej Har du brug for hjælp til inspiration til, hvordan du kan bruge billig helium til at pynte op på bedste og mest behørige vis, hjælper vi dig gerne. Vi har mange års erfaring med pynt og opsætning af balloner til fester, og fortæller du os lidt om din begivenhed, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig. Yderligere spørgsmål og forespørgsler vedrørende billig helium skal du heller ikke tøve med. Vi er her for din skyld.

  • Vi er e-mærket
  • Følg os på