Billige balloner

Billige balloner i god kvalitet, vi har 18 flotte farver på lageret, disse balloner er ikke IKKE i dårlig kvalitet, de billige balloner vi sælger er i den kvalitet som vi selv vil bruge når vi er ude og laver ballon opgaver.

Husk en ballonpumpe til dine balloner, den vil du med sikkerhed ikke være ked af du købte når du skal igang med at puste balloner op, har du købt mange balloner kan du også købe en el pumpe til dine balloner. 

 

Lidt info om vores balloner, de sælges pr. stk så du har mulighed for at købe helt ned til 1 stk. jo flere du køber jo billiger bliver dine balloner. udover det så måler de 23 cm i diameteren, det er målet på en helt normalt standart ballon som vi selv bruger når vi er ude. Farverne på ballonerne kan varier en lille smugle alt efter hvor meget lysstyrke du har på din computer. 

 
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 19

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-12 of 19

Side:
  1. 1
  2. 2
Balloner er ikke bare balloner, der er rigtigt mange forskellige modeller på market, du kan både få folie balloner og latex balloner, her på siden handler det om latex balloner, alle vores balloner er lavet af natur latex som kommer fra gummitræet. hvilket betyder de er lavet af natur materiale. Det gør også at når vi sender vores balloner op i luften så er det ikke farligt for miljøet, ballonerne nedbrydes ligeså hurtigt som et bøgeblad i naturen.Billige balloner kan også blive alt for billige, nogle sælger balloner som er tynde som papir, det er der flere grunde til du ikke skal købe, man kan ikke se det på nette hvilken kvalitet ballonerne er, dem du køber i supermarket er meget tynde i kvalitetet, det kan give problemer hvis du skal bruge dem til en stor ballon opgave, til dig som blot skal burge dem til en børnefødselsdag kan de være helt gode. men det næste problem er du ikke selv kan vælge hvilken farve ballonerne skal være. der er altid kun poser med blandet farver.Da vi startede solgte vi kun 10 forskellige farvet balloner, det var det eneste vi havde på vores shop. Det er idag blevet til meget mere, vi ved en masse om alle tingene, men netop ballonerne ved vi en hel masse om. Vi arbejder til dagligt med balloner, og puster mange 1000 balloner op på et år, både med luft men også helium. Vi elsker at løse opgaver som ikke er lavet før, og har et stort netværk som gør det muligt at løse opgaver som vores kunde tror er umuligt.5000 balloner på en gang så mange balloner skulle vi puste op til en opgave, der skulle helium i ballonerne, og så skulle de sendes op. Der var 20 hjælper på opgaven, og vi løste opgaven på den bedste mulig måde. kunden var glad og i starten troede de ikke vi kunne løse så sotr en opgave. Det viste dig at være forkert, og vi har nu en kunde næste gang også, vi tænker ikke på hvilken muligheder der er, men mere hvordan vi løser kundens opgave selvom den er stor.
  • Vi er e-mærket
  • Følge os på