Matte folie balloner

Anagram er kommet med nogle utrolig flotte folie balloner, Vi kender folie balloner som skinnende i overfladen, denne model er matte, det giver dem et elegant look. 

Prisen er pr. stk 

Indeholder ca. 0.015 m3 helium ( helium medfølger ikke ) 

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Anagram er et kendt mærke indenfor folie balloner - De laver nogle utrolig flotte folie balloner, og i god kvalitet, overfladen er som du kan se på billederne matte, hvilket jeg personligt er helt vild med. 

Prisen på ballonerne er som du kan se kun 14 kr. Det er hvad vi kalder for billige folie balloner, men du skal ikke være overrasket over den høje kvalitet ballonerne har. 

Når du anretter dine folie balloner er det flere ting som er utrolig vigtigt før du får et flot og gennemfør resultet, Vi har herunder lavet en lille liste over ting du kan gøre. 

Skal de fyldes med helium: Først puster du dine folie balloner op med helium, personligt lader jeg mine folie balloner hænge i loftte i 10-15 min efter jeg har pustet dem op for at sikre der ikke skulle være et lille hul i ballonen ( selvom det er kvalitets balloner kan de ske fejl når de svejser ballonerne, og der kan gå lidt tid inden luften siver ud ) På den måde er du sikker på at dine folie balloner holder sig flotte, under hele festen som er det vigtigste! 

Herefter skal der bindes snor på folie ballonerne, du tager nu den farve snor du ønsker, husk at tage lidt ekstra snor sådan du kan krølle båndet efter - Ventilen du har pustet ballonerne ligger du snoren overnpå, herfter ruller du ventilen op sammen med snore, sådan du ender med en flot ballon UDEN ventilen der stikker nedenunder, du binder nu knude på snoren. Husk når du krøller båndet skal det efter min mening ikke krølles meget, det skal være som jeg vil kalde flotte bløde krøller. 

Skal de på et bord skal du bruge noget til at holde dem nede, der er også lidt forskellige ting du kan gøre, de mest bruge, og hurtigt løsning er at bruge vores ballonvægte som du finder i mange flote farver, ellers kan du som vi tid gør bruge nogle små 5" balloner og anrette dem som en lille fod, det kræver lidt tekning for at det ser flot ud, og vi anbefaler ballonvægten som både er flotte, nemme at bruge og billige. 

Anretningen af ballonerne er også en vigtigt ting for at får et elegant look, husk at lave højden på snorende lige lange og så binde dem til vægten. 

Følger du disse råd og tips, så er du godt på vej til at lave nogle flotte ballonanretninger til bordet.  

 

 


  • Vi er e-mærket
  • Følg os på