Balloner med tryk

Står du og skal ud og promovere din virksomhed eller til messe, hvor din arbejdsplads skal være repræsenteret, er balloner med tryk et optimalt valg til disse begivenheder. På den måde kan du sprede budskabet ud til potentielle kunder gennem en sjov gimmick.

Står du i stedet som privatperson og skal holde fest eller sende en sjov indbydelse ud til en speciel begivenhed, kan vores balloner her hos All4Party.dk også bruges til dette. Folk har tidligere sendt balloner ud med en personlig indbydelse eller med en sang, som først kan ses, når ballonen bliver pustet op, hvilket har skabt stor glæde hos modtagerne.

Ønsker du andre former for balloner, kan du også se nærmere på vores balloner med navn og balloner med lys. Måske er det i stedet vores balloner med tal, du leder efter. Du kan sagtens mixe og matche dem på kryds og tværs.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Personliggør dine balloner med eget logo

Ikke nok med at vi hos All4Party stolt kan tilbyde at lave balloner med tryk og med logo, så kan vi også løfte sløret for, at vi både kan printe logo med én, to, tre og med helt op til fire farver. Det, at vi kan lave balloner med en lang række farver gør, at I kan få jeres logo på, selvom der måske måtte indgå farver, som ellers ville have gjort det besværligt.

For os er grafikken vigtig, da det er med til, at I får et print, I er tilfredse med. Derfor får I altid tilsendt grafikken, som I skal godkende, før vi begynder at trykke ballonerne. På den måde undgår vi, at der opstår fejl eller misforståelser.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Måtte du sidde inde med spørgsmål til vores balloner med tryk og logo, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hvis du er i tvivl om andre ting på vores webshop, skal du også bare tage fat i os på tlf. 7199 8980 eller skrive en mail til info@ballonnord.dk. Vi står til rådighed alle hverdage fra 10-16.