Servietter

Køb dine servietter online hos os

Servietter skal der til. Det er måske ikke blandt de allerførste ting, man tænker på, når man planlægger en fest. Men man skal bestemt ikke lukke øjnene for, at servietterne spiller en særlig rolle ved sociale begivenheder. Du har faktisk en god mulighed for at sende et bestemt signal gennem dit valg af servietter. For selvfølgelig tjener servietter et komfortmæssigt og ikke mindst hygiejnisk formål, når vi samles til fest – men der er rigtigt mange eksempler på kreativ udformning og brug af servietter, der tilføjer et helt særligt touch til dit bord. Servietterne kan enten være med til at give et indtryk af høj klasse, luksus og stilfuldhed eller bidrage til underholdningsværdien og sætte et visuelt ved en børnefødselsdag eller en hvilken som helst anden begivenhed, hvor mennesker er samlet for at fejre noget eller bare at hygge sig. Servietter er en fast del af den danske kultur og de danske traditioner for at samle sig og have det godt med hinanden ved et veldækket bord, hvor der er tænkt over tingene.

 

Varer 1-36 af 207

Side
pr. side

For over 100 år siden skrev Emma Gad den kendte bog Takt og Tone om pli og dannelse. Et værk, som dengang var med til at dokumentere nogle uskrevne regler og manifestere den danske kultur om modtagelse og håndtering af gæster og samtidig kortlægge retningslinjerne for ordentlig bordskik i Danmark. Selv om der måske er rimelig grund til at trække på smilebåndet over bogens indhold og udtryk i dag, er der måske alligevel et par sandheder, der har overlevet til den dag i dag, på trods af at bogen blev udgivet helt tilbage i 1918. Her står der for eksempel, at servietter gør et “pynteligt indtryk” – og Emma Gad anerkender desuden, at nogle værter ønsker sig et “stærkt farvet og rigt udseende”, mens andre er mere til “den enkle stil med få genstande og lette farveafskygninger”, når der tales om borddækning.

Se vores kæmpestore udvalg af servietter

Sådan er det fortsat i dag; Nogle ønsker et bord, der oser af fest og ballade, mens andre har behov for at udtrykke sig i en mere klassisk og mondæn stil inden for bordækningskunstens uskrevne regler. Og det er her, servietterne kan være med til at gøre en afgørende forskel. Uanset hvilke behov du har til din fest, kan du dog være ganske sikker på, at vi også har de helt rigtige servietter til dig. I vores webshop finder du nemlig et udvalg af over 100 forskellige slags servietter – et udvalg, der er noget større end det, du finder i de fleste fysiske butikker. 

Her kan du for eksempel købe klassiske ensfarvede papirservietter i alle mulige forskellige farver og nuancer, servietter til børnefødselsdagen med genkendelige motiver fra populære film og shows, enkle og lyse servietter der imødekommer et behov for at passe til det moderne danske design samt servietter, der er fremstillet af bæredygtige materialer, der bærer FSC-mærket, og som du kan købe med særligt god samvittighed.

Hvem du end er, og hvad du end ønsker at signalere af stemning, kan du være helt sikker på at finde de rigtige servietter til formålet lige her.

Servietter sætter et personligt præg på din fest eller sammenkomst

Til børnenes fest har vi altid et varieret udvalg af servietter med tryk fra tidens mest populære tv-serier og film. Her kan du for eksempel sikre fødselsdagsbarnets fulde tilfredshed med nogle servietter med motiver af superhelte, udødelige tegnefilmsfigurer og let genkendelige karakterer fra populære apps og computerspil. Tag eventuelt dit barn på skødet og se vores store udvalg af servietter i webshoppen igennem – de fleste børn vil elske at få lov til at være med til at bestemme, planlægge, putte ting i kurven og få indflydelse på den store dag, der venter lige rundt om hjørnet.

Vi ser også, at der stadig er stor efterspørgsel på de klassiske ensfarvede servietter. Dem kan du naturligvis også købe her hos All4Party. Og du finder endda de ensfarvede servietter i et stort udvalg af farver og nuancer, der gør det muligt at komponere et bord med dine yndlingsfarver, farver der passer til årstidens blomster eller farver, der egner sig specielt godt til de forskellige festlige højtider og helligdage i Danmark. Bemærk, at du har mulighed for at sortere vores store udvalg af servietter efter farvetema – og du kan naturligvis også bruge fritekstsøgningen, hvis du ved lige nøjagtig hvilken farve servietter, du har brug for til din fest. Du kan på samme måde bruge den smarte farvesøgning under kategorien Borddækning for at se andet pynt eller festlige produkter til bordet, der matcher den farve, du har valgt.    

Køb servietter til kreativ foldning

I vores velassorterede webshop vil du også kunne finde servietter af forskellig størrelse, hvor nogle egner sig rigtigt godt til servietfoldning. Der findes utallige måder at folde sine servietter på, når din borddækning lige skal have et ekstra løft. Rosen, Svanen, Bestikkuverten, Bølgen og Vinglasviften. Det er blot nogle af klassikerne inden for foldning af servietter, som du sikkert har set nogle stykker af, når du har været på restaurant. Og der findes uendeligt mange nye varianter, metoder og figurer, som du kan vælge, så de også er med til at afspejle festlighederne eller det, der skal fejres . 

Foldning af servietter er en detalje, som med garanti vækker glæder hos enhver gæst og sender et signal om, at du som vært har gjort og vil gøre dig umage for at behage selskabets gæster. Og det behøver faktisk ikke at være så svært, som du måske går og tror. Du finder nemt en masse forskellige eksempler på figurer og letforståelige videoguides til, hvordan du folder dem på YouTube. Jo større servietter, du køber, jo lettere er de som udgangspunkt at folde til sirlige og dekorative figurer. Selv med vores billige engangsservietter kan du skabe kreative og flotte resultater, der vil tage sig godt ud på ethvert bord. Det er bare om at lade fantasien råde, væbne dig med lidt tålmodighed og træne fingerfærdigheden – hvis du da ikke allerede har det i dig.

Billige servietter med hurtig levering 

Som du måske allerede har set, har vi et bredt udvalg af billige servietter og mere eksklusive servietter på lager. Sandsynligvis det største udvalg af servietter i hele landet. Og når du køber dine servietter her hos os sender vi dem til dig, så du har dem i løbet af 1 til 2 hverdage. Ud over den hurtige levering, tilbyder vi også fri fragt på alle bestillinger over 350 kroner og giver dig desuden garanti for, at du ikke finde de samme servietter billigere andre steder på nettet eller i fysiske butikker. 

Er du nysgerrig efter, om det er muligt at få nogle helt usædvanligt billige servietter hos os, skal du gøre dig selv den tjeneste at kigge forbi vores Outlet-side. Den finder du i menuen i toppen af hjemmesiden her. Kigger du derind, finder du nemlig et udvalg af alle mulige stærkt nedsatte festartikler fra vores store sortiment – og du vil ofte også kunne finde ekstra billige servietter herinde.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores servietter. Du kan ringe på tlf. 71 99 89 80 eller sende en mail til [email protected]. Vi besvarer dine henvender hurtigst muligt, så du kan komme videre med planlægningen – All4Party ønsker dig en rigtigt god fest!