Farvede kontaktlinser

Skal i holde en halloween fest, eller udklædningsfest? Man kan altid gøre dig uhyggeligt med det rette kostume, men er du typen som kun vil have det bedste af det bedste, og det altid skal være lidt bedre end de andre? Så er det måske farvet kontaktlinser du skal have på til kostumet - Vi kan desværre ikke hjælpe med kostumet - Men tilbehøret kan vi hjælpe med til de bedste priser! 

Vores farvet linser hjælper med at gøre din udklædning unik og i top 3 over detaljer! 

Alle vores farvede kontaktlinser er af mærket eyecatcher og af den bedste kvalitet!

17 vare(r)
79,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
34,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
79,95 kr
17 vare(r)

Gør kostumet unik med farvede kontaktlinser 

Skal du være zombie til halloween? Så er der 2 ting du ikke må glemme at få til dit kostume, du skal udover kostumet have en masse teater blod! Men det er nu ikke det mest vigtige det er nemlig de farvede kontaktlinser - Når du kigger direkte ind i øjnene på en zombie er der ikke mere uhyggeligt end hvis man kigger ind i helt sorte øjne! 

Hos All4party kan vi hjælpe dig med at gøre dit til en vinder blandt de bedste udsmykninger! Husk vi sælger kun de bedste kvalitets linser. 

Farvede kontaktlinser med print giver uhygge 

Vi har ikke kun linser med farver, vi har dem også med print - Det gør bare det hele meget mere uhyggeligt! Det kunne være du skal være klædt ud som en der netop har være på druk i 3 uger og derfor gerne vil have nogle blodsprængte øjne, det eneste du skal gøre er at montere dem i øjnene og BUM du er klar til at komme ud til festen. 

Det kan også være du skal være klædt ud som kat, her finder du katteøjne kontaktlinser og ikke bare i en farve der er flere at vælge imellem - Har du først brug linser til et kostume en gang så er vi ikke i tvivl du kommer til at bruge dem igen! 

Hvordan bruger man farvet linser? 

Har du brugt normalt linser så er det helt på samme måde som du bruger normale linser - Er det første gang du skal bruge linser så kan vi med sikkerhed sige de ikke kommer i første gang du prøver! ( okay det kan godt være de kommer i for dig, men vi skulle bruge nogle forsøg - og er du ikke helt tryg ved at stikke en finger i øjet på dig selv så skal du nok regne lidt øve tid til at få dem i øjnene ) 

Vi smider en video ind i et link herunder sådan du kan se hvordan du får dem i, eller kommer vi med et par ting du skal huske inden du skal bruge farvet linser 

  • Start med at vaske hænde
  • Tør nu hænderne godt med et rent håndklæde 
  • Åben for de små glas dine linser er kommet i. 
  • Tag nu de farvet linser i en linse beholder og vask dem med rensevæsken inden skal tager dem i brug. 
  • Tag linsen på fingrene og tag den nu i øjet. 

Vi indrømmer det er svært at beskrive hvordan du skal tage en linse i øjet på skrift derfor finder du en film ved at klikke her. 

Held og lykke med dine nye linser vi er sikker på du nok skal skræmme livet af en enkelt eller to, det er ihvertfald ikke udklædningers skyld hvis du ikke kan. 

/**/