Konfetti

Konfetti er den perfekte måde at tilføje ekstra glitter og liv til enhver begivenhed. Uanset om du leder efter bordkonfetti, konfettirør har vi det hele til gode priser! Vi tilbyder dem i flere farver, Så du kan altid finde et konfettirør, eller bordkonfetti som passer til den andledning du skal bruge dem til.

 

Varer 1-36 af 129

Side
pr. side


Hvad er et konfettirør?


Det er et rør fyldt med farverige konfettistykker, som regel af papir eller folie, der kan skydes op i luften for at give festlige indslag til fester og festivaler.

Vores konfettirør findes i forskellige størrelser og stilarter, så du kan vælge det perfekte rør til din begivenhed. Nogle muligheder omfatter endda streamers, hjerter eller rosenblade. 

Konfetti til bord


Bordkonfetti fås også, som er fantastisk til at drysse på bordet ved festligheder.

Gennemse vores udvalg, og tilføj noget sjov til din begivenhed med vores konfettimuligheder, du finder alt fra ensfavret konfetti måske til babyshower, eller guld stjerne konfertti til nytårsfesten, 

 

Papir konfetti 

Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra spænding til din næste fest, så har du brug for papirkonfetti! Vi har konfettirør med papir konfetti i forskellige farver, eller ensfavret Det kan være du skal bruge et konfettirør med papirskonfetti! bordkonfetti er perfekt til at tilføje et festligt touch til enhver begivenhed, og den vil helt sikkert få alle til at tale om den. Så køb noget papirkonfetti i dag, og gør din næste begivenhed til en begivenhed, du sent vil huske!

 

Billige konfettirør

Er du på udkig efter billige konfettirør så behøver du ikke søge flere steder, hos os har vi flere forskellige modeller, størrelser, og farver og former. alt sammen afslejler sig i prisen, jo mindre de er jo billigere bliver de. Vores konfettirør indeholder en del konfetti og du får en god effekt når du skyder dem ud! Jo størrere konfettirør du vælger jo mere konfetti er der i røret.. Vi har som standart 3 størrelser, et på 40 cm som er det mindste, 60 cm konfettirør, og så det store konfettirør på 80 cm. 

 

Konfettirør udendørs

Skal i skyde konfetti af? Så anbefaler vi ikke altid i gør det udendørs, men holder i festen hjemme hos jer selv, så ville vi anbefale i gør det udenfor, skal i skyde konfettirør af udendørs, så vælg vores papirs konfettirør, skal i til et bryllup kunne i vælge at skyde konfettirør af med hjerter, eller sommerfugl konfettirør