Konfettirør

Konfettirør er et underholdende og festligt indslag. Hos All4party har vi et bredt sortiment af konfettirør, fordi vi ved, at ikke to fester er ens. Du finder et væld af forskellige farver, størrelser og former, og vi er sikre på, at vi også har noget, der passer til DIN fest. Konfettirør sætter ekstra kulør på festen. De er perfekte til at understøtte festens tema, hvad enten du planlægger et brag af en nytårsfest eller en rund fødselsdag, eller blot vil imponere dine gæster med stjernedrys.

Bortset fra lidt ekstra oprydning, er vores konfetti bomberør ganske ufarlige. De er derfor egnet til voksne såvel som børn. Fristet? Det forstår vi godt. Gå på inspiration her på siden og find de konfettirør, der passer til netop din fest. Konfettirør kan få din fest til at ligne en drøm og sikre, at festen bliver husket mange år frem, og hos All4party kan du købe dem til ganske overkommelige priser.

 
1-48 of 57
69,95 kr
69,95 kr
69,95 kr
69,95 kr
tilbud
7%

Pris: 28,95 kr

Specialpris 27,00 kr

22,95 kr
tilbud
16%

Pris: 45,00 kr

Specialpris 38,00 kr

Ned til: 35,00 kr
tilbud
16%

Pris: 45,00 kr

Specialpris 38,00 kr

tilbud
30%

Pris: 39,95 kr

Specialpris 28,00 kr

Ned til: 17,00 kr
1-48 of 57

BILLIGE KONFETTIRØR TIL DE SÆRLIGE LEJLIGHEDER

Nytår og konfetti går hånd i hånd, men vores konfettirør fungerer naturligvis også i andre sammenhænge. Der findes særlige lejligheder, hvor konfettirør vil give det ekstra pif til en mindeværdig stemning. Vores konfettirør med rosenblade og hjerter er det oplagte valg, når kærligheden skal fejres på Valentines Day eller ved en af livets største begivenheder, brylluppet. Oplev en fortryllende og romantisk stemning med hvide rosenblade eller sommerfugle foran kirken eller rådhuset, når brudeparret har sagt ja til hinanden, eller som en del af bryllupspynten den efterfølgende fest. Vi har også konfettirør, der kan skabe den helt rigtige stemning til et sølv- eller guldbryllup.

KÆMPE KONFETTIRØR

Hvad end lejligheden måtte være, findes de fleste af vores konfettirør i en større version på 80 cm. Så synes du din nytårsaften fortjener lidt ekstra guld og glimmer, eller at din fest kan bære noget lidt større og vildere, er det uden tvivl vores store konfettirør, du skal have fat i. De kan ligesom vores andre konfettirør bruges udenfor såvel som indendørs. Husk at have kamera eller mobiltelefon klar. Konfetti vil nemlig – ligesom folie balloner –  tilføre en unik og eventyrlig stemning til de mindeværdige billeder.

KONFETTI BOMBERØR TIL INDENDØRSBRUG

Vi har et stort udvalg af bomberør med forskelligt fyld til forskellige lejligheder, og sikkerheden er altid i top, da vi kun udbyder konfettirør med komprimeret luft. Ingen former for krudt og ild. Derfor er de også egnet til børnefødselsdage eller selskaber, hvor der står alkohol på bordet. Du behøver heller ikke at skulle bekymre dig om lugten af afbrændt krudt. Vi vil dog stadigvæk gøre opmærksom på, at det giver et bang, og at der vil være et mindre tryk. Derfor anbefaler vi naturligvis, at man bruger sin sunde fornuft ved betjening af konfetti bomberør.

Vores konfettirør betjenes ved, at du drejer på håndtaget. Den komprimeret luft bliver lukket ud, og konfettien skudt afsted. Uanset størrelsen skydes indholdet 5-8 meter op i luften. Konfettirør er festlige og underholdende, og det velkendte bang og den flotte dalende konfetti vil pynte til enhver fest.

/**/