Guld bestik - Glimmer - 8 personer + 1 træ!

På lager

74,95 kr
Beskrivelse

Vi ved det alle sammen godt! Det hvide plastik bestik som bliver udleværet når du skal spise din pølsemix på grillen er bare ikke det du ønsker der skal på bordet til din fødselsdag?! Du orker heller ikke den store opvaske efter en god middag! Vi kan nu tilbyd en løsning som er ind imellem! Det er stadig plastik bestik, det er dog i et lidt bedre materiale end det hvide du kender! Udover det har vi smidt en håndfyld glimmer i vores blanding! Det betyder du ikke kun får kedeligt plastik bestik! Nej du får det vildeste glimmer bestik ( set i forhold til prisen ) 


Kvaliteten er i top - Du får til 8 personer sættet indeholder kniv / gaffel og en ske! 


og ja vi er helt klar over det ikke er så godt med plastik bestik! men glimmer bestik vand over fornuft! Så husk at brug det med fornuft - Smid det i den rigtigt affalds spand og ikke ud af vinduet! og brug det ikke til hverdag men til fest! 


Vi har gjordt det lidt anderledes! Fordi vi virkeligt tænker på miljøet og netop plastik! Derfor har vi også valgt at sættet prisen er smulge højere end normalt på dette produkt! Det betyder at man køber med omtanke! Men udover det så har dette produkt en grøn status for os! Det betyder når du køber dette produkt så planter vi et træ! - Vi har et samarbejde med plant et træ som betyder nogle af vores produkter er grønne og hver gang du køber dette planter vi et træ! Så når du sidder med en dårlig fornemmelse i maven kan du tænke på at netop denne produkt har været med til at plante et træ i Danmark! 

/**/