Bryllup - Bildekoration

Skal dit bryllup være gennemført, så skal bilen også pyntes!
Du finder herinde et udvalg af pynt til bryllups"kareten". Der er alt fra blomster til bilen, nummerpladecover, så gæsterne kan se, hvilken bil brudeparret skal køre .

I kan også selv sammensætte bildekorationen på basis af al den festtilbehør vi har her på siden.

19 varer

pr. side

Et bryllup er ikke bare et festlokale - bilen skal også være perfekt.
Hos os finder du en masse tilbehør til bilen. Alt lige fra nummerpladecover og til blomster til bilen.
Vi forhandler en lang række ting til dit bryllup, som er i god kvalitet og flot udført. Tingene er nemme at montere på bryllupsbilen, så alle kan være med på at gøre dagen, og bilen, helt speciel.

Nummerplade til bryllups bilen!
Hos os finder du mange forskellige nummerplader, som kan bruges til bryllupsbilen. De er lavet i pap og kan sættes i nummerpladerammen, eller sættes fast med dobbeltklæbende tape. Mulighederne er mange, bilen skal pyntes og der er flere motiver at vælge imellem. . Husk, at det ikke er lovligt at køre med tildækket nummerplader, så tag dem af igen, når bilen skal ud på vejene.

Tyl til bryllupsbilen!
Hvis du synes, det er træls, selv at skulle lave pynt til bilen, kan du købe en færdig pakke med pynt.
Den består af en tylkæde med blomster, som du blot sætter fast på bilen med dobbeltklæbende tape, så det kunne ikke være nemmere og mere tidsbesparende.

Dåser til bryllups bilen hører sig til, men hvis du ikke orker at spise dig igennem en masse majs op til brylluppet, så kan vi levere dåserne til bilen. De kommer i forskellige modeller, med og uden print og der følger ligledes snor til at fastspænde dåserne.
Hvis der ønskes en mere stilfærdig kørsel, har vi tylsløjfer, der har samme funktion, men som ikke larmer så meget - du kan også lave et mix af de to modeller.