Rislamper

Rispapirlamper skaber en hyggelig stemning til festen. De er både lette at samle og hurtige at hænge op. Hos All4Party har vi rislamper i flere størrelser og mange flotte farver. Du kan vælge at hænge dem i klynger eller enkeltvis, ligesom du kan kombinere de mange farver og designe et farvetema, der passer perfekt til festens tema.

Rispapirlamperne er særligt ideelle som pynt til bryllupsfesten, konfirmationer og havefester, hvor de vil understøtte festens tema og bidrage til både stemning og atmosfære.
De kan bruges inde- såvel som udendørs, og uanset om du vælger dem med LED-lys eller uden, har de et spændende og dekorativt udtryk.

Skal du pynte et helt loft med rispapirlamper, kan du med fordel mixe dem, så der er nogle med lys og nogle uden.

 

13 varer

pr. side

Små og store rispapirlamper

Rispapirlamper kan bruges til langt de fleste begivenheder, da de har et forholdsvis anonymt udseende: en rund kugle lavet af rispapir. Det er så, når der kommer lidt farve på drengen, at det bliver rigtigt sjovt at pynte op med. Og hos os kan du få farvede rislamper en masse. 

Du kan eksempelvis bruge rispapirlamper i forskellige farver til:

  • Babyshower
  • Barnedåb
  • Børnefødselsdag
  • Teenagefødselsdag
  • Studentergilde
  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Sommerfest

… Og meget, meget mere. Det er helt op til dig, hvor meget du vil gå amok i de flotte, kulørte rispapirlamper. Til et bryllup vil en rispapirlampe i hvid være et super enkelt indslag i oppyntningen, men du kan sagtens vælge rislamper ud fra de farver, dit bryllups farvetema er sammensat af. 

Gør-det-selv med rispapirlamper, når du skal pynte op til fest

Med så universel en form samt mange forskellige muligheder, når det kommer til farver, er rislamper det perfekte grundlag for gør det selv-projekter. 

Vil du have rislamper til haven? Vores rispapirlamper til fest kan godt bruges som udendørs rislamper, men det er selvfølgelig med visse forbehold - det danske vejr har det nemlig med at byde på lidt regn, som godt kan gøre de farvede rispapirlamper lidt triste og bløde. 

Mal på rislamper til bryllup - eller andre begivenheder

Hvis du føler dig i det kreative hjørne, kan du nemt og hurtigt opgradere den fine og enkle rispapirlampe ved at male på den. Her er de store rislamper optimale, idet de har masser af plads til at male på. Til et bryllup vil det eksempelvis være en rigtig fin detalje, hvis du maler forbogstavet på de to, der skal vies, på rispapirlamperne. 

Lige så kan du til temafest tegne eller male på rispapirlamperne, så det stemmer overens med temaet. Hvis der for eksempel er temafest med fokus på et specielt land, kan du male landets flag på en hvid, stor rislampe. Mulighederne er mange.

Det er desuden en rigtig hyggelig og sjov aktivitet, du kan få dine forældre, børn eller kæreste til at være med til. 

Køb rislamper i farver hos All4Party

Rislampers pris varierer meget. Du kan se, hvordan vi har prissat de forskellige lamper lige her på siden - og vi kan afsløre, at vores billige rislamper både er af god kvalitet og har en god pris. 

Køb rispapirlamper i forskellige farver og størrelser lige her hos os. Vi ser frem til at modtage din ordre.