Rislamper

Billige rispapirlamper til fest skaber god stemning

Du kan pynte op til fest på mange forskellige måder. Og hos All4Party holder vi især af rispapirlamper til fest. Det gør vi, fordi man kan få rispapirlamper i mange farver, rislamper med lys og både store og små rislamper. Og så er de rislamper, vi sælger, faktisk også billige rispapirlamper. 

Vi har rislamper til salg med eller uden batteri, så du selv kan bestemme, om de skal lyse op eller ej. Vi har både små rislamper, som kan ligge på bordene, men vi har også store rispapirlamper, som kan hænges op i loftet. 

12 vare(r)
tilbud
23%

Pris: 14,95 kr

Specialpris 11,50 kr

tilbud
20%

Pris: 19,95 kr

Specialpris 15,95 kr

tilbud
23%

Pris: 14,95 kr

Specialpris 11,50 kr

tilbud
20%

Pris: 19,95 kr

Specialpris 15,95 kr

tilbud
20%

Pris: 19,95 kr

Specialpris 15,95 kr

14,00 kr
16,00 kr
tilbud
44%

Pris: 89,95 kr

Specialpris 49,95 kr

14,00 kr
14,00 kr
14,00 kr
14,00 kr
12 vare(r)

Små og store rispapirlamper

Rispapirlamper kan bruges til langt de fleste begivenheder, da de har et forholdsvis anonymt udseende: en rund kugle lavet af rispapir. Det er så, når der kommer lidt farve på drengen, at det bliver rigtigt sjovt at pynte op med. Og hos os kan du få farvede rislamper en masse. 

Du kan eksempelvis bruge rispapirlamper i forskellige farver til:

  • Babyshower
  • Barnedåb
  • Børnefødselsdag
  • Teenagefødselsdag
  • Studentergilde
  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Sommerfest

… Og meget, meget mere. Det er helt op til dig, hvor meget du vil gå amok i de flotte, kulørte rispapirlamper. Til et bryllup vil en rispapirlampe i hvid være et super enkelt indslag i oppyntningen, men du kan sagtens vælge rislamper ud fra de farver, dit bryllups farvetema er sammensat af. 

Gør-det-selv med rispapirlamper, når du skal pynte op til fest

Med så universel en form samt mange forskellige muligheder, når det kommer til farver, er rislamper det perfekte grundlag for gør det selv-projekter. 

Vil du have rislamper til haven? Vores rispapirlamper til fest kan godt bruges som udendørs rislamper, men det er selvfølgelig med visse forbehold - det danske vejr har det nemlig med at byde på lidt regn, som godt kan gøre de farvede rispapirlamper lidt triste og bløde. 

Mal på rislamper til bryllup - eller andre begivenheder

Hvis du føler dig i det kreative hjørne, kan du nemt og hurtigt opgradere den fine og enkle rispapirlampe ved at male på den. Her er de store rislamper optimale, idet de har masser af plads til at male på. Til et bryllup vil det eksempelvis være en rigtig fin detalje, hvis du maler forbogstavet på de to, der skal vies, på rispapirlamperne. 

Lige så kan du til temafest tegne eller male på rispapirlamperne, så det stemmer overens med temaet. Hvis der for eksempel er temafest med fokus på et specielt land, kan du male landets flag på en hvid, stor rislampe. Mulighederne er mange.

Det er desuden en rigtig hyggelig og sjov aktivitet, du kan få dine forældre, børn eller kæreste til at være med til. 

Køb rislamper i farver hos All4Party

Rislampers pris varierer meget. Du kan se, hvordan vi har prissat de forskellige lamper lige her på siden - og vi kan afsløre, at vores billige rislamper både er af god kvalitet og har en god pris. 

Køb rispapirlamper i forskellige farver og størrelser lige her hos os. Vi ser frem til at modtage din ordre.

/**/