Rosenblade

Rosenblade hjælper med romantikken til dit bryllup 

Rosenblade er en romantisk form for pynt til dit bryllup. Vi ved godt at vores rosenblade er en mindre detalje! Men for os er det de små detaljer som tæller, det er de ting som folk ikke tænker over er sjovt at have med til festen, men som alligevel gør en kæmpe forskel. 

En lille brudepige der går og smider rosenblade på kirkegulvet! Det bliver ikke en bedre start på dit bryllup. 

11 varer

pr. side

Køb rosenblade i flere farver 

Hos All4party kan du købe rosenblade i flere farver. Vi har altid røde rosenblade på lageret da vi ikke kan komme udenom, at denne farve er den som sælger bedst! Men det betyder ikke de andre ikke sælger - 

Vores rosenblade er et kæmpe hit, netop fordi vi kan sige vi har billige rosenblade! Det er en ting som ikke koster ret meget, men skaber en hyggelig stemning. 

Hvad farve rosenblad skal man vælge? 

Selvom et rosenblad ofte er rødt, kommer roser i mange farver som hvid, gul og rød. Det er altid svært hvad farve man skal vælge når man skal købe rosenblade - Men alligevel er det måske ikke så svært, du skal pænt på hvad der passer til de små ting, hvilken farve skjorte har manden på? Er dine sko en bestemt farve? Har i en farve som har bestemt betydning for jer? 

I skal huske på det er Jeres store dag, og det betyder det hele skal føles rigtigt i jeres mave! Så når i går op af kirkegulvet og går i jeres rosenblade så skal i have den rigtigt følelse i maven. Og det er en lille detalje, men vi er sikker på den vil komme til at gøre en forskeld! 

Pynt til kirken - Rosenblade - eller balloner? 

Vi har igennem mange år hjulpet med mange fester, og har altid haft den tanke vi ikke siger nej. Vi finder en løsning! Det betyder også når en brudgom ringer og har et særligt ønske så siger vi ikke nej før det er undersøgt om det kan lade sig gøre! 

Vi har engang haft en kunde som ønsker som gerne ville have orange hjerte balloner i folie hele vejen langs kirkegulvet i stedet for blomster. I sin tid kunne man ikke få orange folie hjerter men det var et ønske og det skulle vi løse! Vi fik specielt lavet orange folie hjerter som blev hængt op langs kirkegulvet, og det var et smukt syn! 

Det betyder meget for os at kunderne bliver glade og vi ønsker kun det bedste, vi vil altid gøre det bedste vi kan for at kunderne finder den rette løsning til kirken, og det skal være balloner eller rosenblade er en beslutning som i skal tage, men lige meget hvilken løsning i tager, så vil jeres kirke danne rammen om et smukt bryllup! 

Ægte rosenblade eller kunstige rosenblade 

Vi har som udgangspunkt kun kunstige rosenblade grunden til det er vi kan have dem på eget lager, vi kan tilbyde hurtig levering af dine rosenblade, plus vi kan købe store mængder hjem sådan vi kan tilbyde Dig den bedste pris. Skulle vi have ægte rosenblade så ville det betyde meget mere indkøb / holdbarhed og meget mere, plus vi har en helt anden pris på ægte rosenblade. 

Det betyder ikke vi ikke kan hjælpe med det! Vi har en god ven i Holland og det gør vi har mulighed for at få rosenblade hjem som er ægte, Dog er det ikke noget du skal have købt hjem 4 måneder inden du skal giftes - Men ønsker du det skal være ægte rosenblade så skal du sende os en mail med hvilken farve du ønsker, og mængde så undersøger vi en pris og leveringstid.