Nytår

Nytårsballoner hører sig også til, når der skal pyntes op til nytår og vi har balloner i alverdens former og farver – balloner med pynt indeni, balloner med tryk udenpå, balloner der kan sættes sammen, balloner der lyser, balloner der svæver – kun fantasien sætter grænser, når du skal pynte med balloner.

Særligt vores sølvballoner, guldballoner, og folie nytårsballoner sælger godt, men du kan vælge præcis den farve, du ønsker.
 
 

Varer 1-36 af 277

Side
pr. side

Gør klar til nytårsfesten med pynt fra All4Party


Sæt gang i festen med de mange festartikler fra All4Party. Man skal ikke gå ned på detaljerne eller pynten. Specielt ikke når det gælder den helt store fest, der skal holdes nytårsaften. Jo flere dekorationer, jo bedre. Vi mener, at det kun er fantasien, som sætter grænser for, hvor festligt og farverigt det kan blive.

Nytårspynt til bordet


Det er ikke kun vægge, lamper og skabe, der skal pyntes med serpentiner, balloner og andet form for dekorationer. Bordet skal også have sig en tur. Her vil du og dine gæster sidde og hygge jer i hinandens selskab med god mad og drikke. Kig i vores udvalg, og find de festlige tallerkner frem, stil et par bordbomber hist og her, og pynt op med en række af vores fine servietter. Hvordan du vælger at pynte bordet, er helt op til dig selv.

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag


Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores nytårspynt, er du mere end velkommen til at kontakte os via mail på [email protected]. Her sidder vi klar til at hjælpe dig i din søgen på de perfekte festartikler.