Dug med mortiv

 

Duge med Disney figure, vi kender det alle sammen, man skal lige bruge en dug til at skabe den rette stemning til fødselsdags bordet, Du er kommet til det rette sted, her finder du duge til de fleste fester, og du kan med sikkerhed finde en som passer til netop det tema du søger, om du kun skal bruge dugen eller du søger mere til tema festen, så er du kommet til det rette sted.

Der er mere info om hver dug hvis du klikker på den du ønsker, kommer altid i pakker med 1 stk.

 


 

Vi sælger duge til netop din fest ligemeget om du skal have en standart i en bestemt farve eller du skal have en med et bestemt tema, vi sælger nemlig det meste til din tema fest, ikke nok med vi har et kæmpe udvalg så har vi også de bedste priser.

Frozen tema er noget af det som de unge piger er helt vilde med for tiden, og vi kan godt forstå hvorfor, det er et super sejt tema og vi sælger også Frozen dug til festen, så hvis i står og skal skabe en pigefødselsdag hvor temaet skal være gennemført så har vi denne super flotte dug som vi med sikkerhed kan sige vil skabe den rette stemning. Hvis i blot ønsker at dække op til festen med jeres eget bestik og tallerkner så er det en god ide med en dug blot for at skabe den rette stemning.

Peter Plys tema fest er heller ikke så tosset, vi syntes bestemt den store søde bjørn er super sej, syntes du også det så kunne det være du skulle holde en fødselsdag med netop Peter Plys, der er et kæmpe udvalg og her finder du også en dug hvis der skal pyntes flot op, der er også mange andre ting til dette tema.

Kagesæt til bryllups festen, nu har du styr på dugen til festen men du skal huske de ting som man tit glemmer nemlig kagesæt til at skære kagen ud med, hos os finder du en masse flotte modeller om du er til den klassiske uden en masse pynt eller om du er mere til en med lidt pynt på så finder du et bredt udvalg hos os, og prisen er som de andre ting helt i bund vi sælger dem for kun 95 kr, den dyreste for 145 kr, så er du sikker på at i er klar til at skære kagen ud til den store dag.

Fødselsdags lys til kagen, vi sælger en masse forskellige lys til netop jeres fødselsdags kage sådan i er sikker på folk ikke er i tvivl om hvor mange år man bliver, det kan man gøre ved at sætte en masse lys i kagen sådan man kan se det antal år man bliver ellers kan man købe vores flotte tal lys til kagen som er super flotte og store, de er lige til at sætte i kagen og vores hvor mange år du bliver, der er en lille fod med til taller som man kan sætte det ned i kagen med, det står super godt i kagen, og er rigtigt flot. Lige meget hvor mange år du bliver så skal du have lys i kagen, ellers er det ikke en rigtigt fødselsdags kage.

 

Pris
kr  - kr
1 vare(r)
49,00 kr
1 vare(r)