Dug med prikker

 

Dug med prikker til festen. Lavet i super flotte farver, og giver det ekstra pift at der er prikker på dugen, det ser super flot ud. Vi syntes det ser super flot ud hvis man mikser farverne hvis der er flere borde til festen, Vi er dog også vilde med farver. Måske i har en anden ide til netop jeres fest, vi er ihvertfald sikker på du ikke bliver skuffet over disse duge, lavet i tynd plastik og er vandafvisende, er nem lige at klippe til hvis den er for stor til bordet.

Måler: 137x274 cm
Materiale: Plastik

 


 

Dug med prikker er bare det sejer!
 
Skal i holde en fest så skal man huske dugen, folk brokker sig nogle gange over at det er for dyrt når man skal holde en fest, vi har prøvet at gøre det så billige som vi overhovede kan, det betyder vi til hver en tid vil sælge duge til den bedste pris vi overhovede kan, for at gør det så godt for jer som vi overhovede kan. Vi håber du finder en dug som netop passer ind i jeres farve tema til netop jeres fest. Disse duge har prikker hvilket gør dem lidt mere unikke end vores ensfarvet duge, de er super flotte.

Billige servietter til festen kan vi også hjælpe med, og hvis de skal passe sammen med dugen med prikker så kan vi også det, vi har nemlig serveitter med prikker som passer til farven, vi har dog også andre, og vi kan med sikkerhed sige du finder en farve som passer til netop jeres fest, for vi har det fleste farver, og hvis der skal være mønster eller mortiv på så kan vi også hjælpe med det, vi vil sige der er noget for enhver smag. Vi sælger billige ensfarvet serveitter for kun 10 kr. for 20 stk. skal du holde en stor fest så har vi en stor pakke hvor der er 50 serveitter, den får du for kun 20 kr. Det bliver ikke billiger.

Billige stearinlys til festen i netop den farve du søger! Vi kender det alle sammen, man skal holde en fest og vi køre pink tema eller guld tema, I skal have lys på bordet men kan ikke finde netop dem som passer i farven, du leder alle steder, men du er kommet til det rette sted, vi sælger nemlig lys i netop den farve du søger, om du skal bruge bloklys eller helt almindelige lys er ligemeget for vi kan hjælpe med det hele, og så enda til de bedste priser, igen kan du købe netop det antal du skal bruge, det betyder du ikke skal købe 10 stk som er i en pakke, men du kan nøjes med at købe 4 stk hvis det er det som du skal bruge, det kalder vi god service, vi ved selv hvor trælst det er hvis man ikke skal bruge det antal som er i pakken, derfor sælger vi det meste sådan du bestemmer antallet, så hos os kan du købe 1 ballon og 2 lys hvis det er det du ønsker. Fragten er det samme om du køber lidt eller meget, den er nemlig altid billig, vi sender til den nærmeste GLS shop og sender hver dag, køber du for mere end 500 kr så betaler vi din fragt, så kig rundt og husk at købe til alle jeres fester så i slipper for fragten.

Ballonnord eller All4party.dk er vores navn og vi hjælper med alt til festen, vi har en masse tilbehør til netop festen om det er den ene eller anden anledning, og finder du ikke hvad du søger, så tøv ikke med at sende os en mail, så hjælper vi gerne med at finde netop det du søger til festen, vi går op i pris og kvalitet, men ikke mere op i prisen end kvaliteten, vi ønsker kun at sælge ting til festen som har den kvalitet som vi selv ønsker at arbejde med, det har være sådan lige fra vi startede, og sådan bliver vi ved med at arbejde, da vi selv er ude og bruge vores ting til jobs så skal det virke, og det kan du være sikker på det gør hos os, kvaliteten er i top, og du får ikke balloner som springer hver gang du prøvet at puste dem op, eller et logo som ikke dækker ballonen ordenligt, tingene vi sender ud af huset skal være i orden, og i den kvalitet som vi selv ønsker at arbejde med, udover det så skal prisen være så billig som den overholde kan blive. Det sikre dig du får de bedste ting til de billigste priser.


 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.
/**/