Rund dug - diameter Ø 213

 

Runde duge i mange flotte farver, her får du en dug som passer til jeres runde fest borde, de passer til de fleste standart borde, og er perfekt til festen hvor i har et særlig tema på farven, vi tilbyder nemlig mange flotte farver, dugen er vandafvisende, skulle jeres bord være mindre så er den nem at klippe til sådan den passer netop jeres bord.

Indholder: 1 stk.
Materiale: Tynd plastik
Måler: 213 i diameter.

 


 

Festdug i mange farver og former, hos os finder du duge i alle farver ligemeget hvilken farve du søger så er vi sikker på vi kan hjælpe med netop den farve. og skulle du ikke kunne finde netop den farve som du søger så tøv ikke med at skriv til os, vi kan med sikkerhed hjælpe med netop den farve du søger, dog plejer vores udvalg at være nok for folk, men skulle du have en ide til noget så tøv ikke vi sidder klar og vil til hver en tid hjælpe jer.

Bordløber til fest bordet, vi er ikke i tvivl om at en dug pifter det hele op når man skal dække et flot fest bord, men hvis man på samme tid tilføjer en bordløber så er vi slet ikke i tvivl om der kommer god stemning over jeres fest bord, vi er sikker på at du finder alt hvad du skal bruge til netop jeres fest, og husk nu man kan "næsten" ikke pynte for meget til festen hvis i spørger os.

Lysposer er noget som man kan bruge både indenfor og udenfor, vi er ikke i tvivl om du vil syntes om den, forestil dig haven oplyst af de flotte poser med flotte motiver vi er slet ikke i tvivl om det vil skabe den bedste stemning til jeres næste havefest, eller bryllups fest, mangle folk holder deres bryllup under åben himmel, og der skal den rette bryllups pynt til når man skal holde sin livs fest, vi hjælper med alt til netop den fest, ligemeget om det er dugen som skal være rød, eller du har nogle bestemt ting som du syntes skal være noget bestemt, vi er sikker på vi kan hjælpe dig med netop det du søger.

Pynt til brudebilen her er vi helt skabe! I skal holde jeres livs fest og den starter i kirken hvor i gerne skulle sige ja til hinanden, herefter skal i ud og køres afsted i den fedeste bil! Muligvis i allerede har en, eller måske i går lidt mere til det på den sjove måde og køre afsted i den gammel skoda! Ligemeget hvad så skal i huske den skal pyntes op til den store dag, vi ved alle sammen som har være gift at der er 1000 ting man skal huske, derfor skal det gerne være nemt og hurtigt på dagen! Ikke en masse bøvl når i skal til at ordne bilen. Hos os finder du forskellige ting til bilen om det er nummerplader til den store dag, eller tyl til bilen, der er masser ting som vil skabe den rette stemning til jeres bryllups bil, og det bedste er det ikke engang koster ret meget. for 200 kr har du pynt til bilen! og det er inkl fragt! Vi har mange forskellige og vi er sikker på at I finder en som netop du kan lide til bilen.

 

Pris
kr  - kr
2 vare(r)
24,00 kr
24,00 kr
2 vare(r)
/**/