Ballonvægte

Går du op i detaljen når du pynter til festen? Så bliver disse små ballonvægte din nye bedste ven. Vi bruger dem hver eneste dag til at holde ballonerne nede, ligemeget om du skal puste store folie ballontal op eller helt normale balloner så kan disse ballonvægte bruges. 

At væld af farver gør det muligt at skabe en gennemført og smuk udsmykning med balloner, vi har altid en bred vifte af farver på lageret puster du sorte balloner op så vil vi anbefale du bruger den sorte ballonvægt sammen med sort ballonbånd.

Disse ballonvægte vejre 170g. Vi anbefalder du bruger mellem 8-10 balloner pr. ballonbuket.  

 

13 vare(r)
13 vare(r)


Ballonvægte i mange farver 

Har du fyldt dine balloner med ballongas, men ved ikke helt hvad du skal gøre med dem? Hvorfor ikke få en ballonvægt i samme farve som dit tema, disse flotte ballonvægte kommer i utrolig mange farver, vi bruger selv den model med folie rundt om, du kan nemt montere ballonerne i det lille øje som er i toppen, personligt binder jeg ballonerne rundt om vægten oppe i toppen, det er meget hurtiger, og så krøller jeg båndet hele stramt, vil man give det en ekstra detalje så kan man kørle flere farver og binde rundt om vægten, det giver et flot spil og giver lige den sidste detalje. 

Kan man selv lave en ballonvægt? 

Vores ballon vægte er utrolig flot lavet og vil spare dig for utrolig meget tid! Men det er altid muligt selv at lave ballonvægte hvis du vil det, da vi startede ballonfirmaet lavede vi selv vores ballonvægte, og brugte utroligt meget tid på det. Vi lavede det af grødris og filt, vi brugte virkeligt meget tid, og resultatet talte vist for sig selv, de blev ikke så flotte som den vi bruger nok, og det er denne model som du har mulighed for at købe. De vil holde dine balloner flot nede, og du kan stille dem på et bord uden folk syntes de grimme. Så skal du have dine balloner flot holdt nede uden at skulle købe filt og grødris, så har du her muligheden for at holde dem nede med stil. 

Hvor meget kan ballonvægten holde nede? 

Det er altid et godt spørgsmål om hvormange balloner disse små vægte kan holde nede, og det er faktis et meget godt spørgsmål, for det kommer meget an på hvormeget helium du fylder i dine balloner, er det 9" / 11" / kæmpe balloner / folie ballontal eller bare helt normalt folie balloner som skal holdes nede, vi har prøve at lave et lille skema hvor du kan se løfteevnen på de forskellige balloner 

Dog vil jeg anbefale man ikke bruger MAX antal balloner da det vil løfte ballonvægten, vi bruger personligt mellem 8-10 ballon pr. ballonvægt, det giver et flot looke.

170g vægt opdrift MAX antal balloner 
9" 6g 29 balloner
11"9g19 balloner 
30"184g0 balloner 
18" folie 2g89 balloner