Ballonvægte

Går du op i detaljen, når du pynter til festen? Så bliver disse små ballonvægte din nye bedste ven.
Vi bruger dem hver eneste dag til at holde ballonerne nede. Uanset om du skal puste store folieballontal op eller helt almindelige balloner, kan disse ballonvægte bruges. 

Et væld af farver gør det muligt at skabe en gennemført og smuk udsmykning med balloner. Vi har altid en bred vifte af farver på lageret. Puster du sorte balloner op, så vil vi anbefale, at du bruger den sorte ballonvægt sammen med sort ballonbånd.

Disse ballonvægte vejer 170 g. Vi anbefaler, at du bruger mellem 8-10 balloner pr. ballonbuket.  

 

21 varer

pr. side

Ballonvægte i mange farver 

Har du fyldt dine balloner med ballongas, men ikke ved, hvad du skal gøre med dem? Så få en ballonvægt i samme farve som dit tema!
Disse flotte ballonvægte kommer i utrolig mange farver, og vi bruger selv modellen med folie rundt om.
Du kan nemt montere ballonerne i det lille øje, som er i toppen. Vi plejer at binde ballonerne rundt om vægten oppe i toppen, det er meget hurtigere og så krøller vi båndet hele stramt: Vil du give det en ekstra detalje, så kan du krølle flere farver og binde rundt om vægten, det giver et flot spil og giver lige den sidste detalje. 

Kan man selv lave en ballonvægt? 

Vores ballonvægte er virkelig flotte og vil spare dig for utrolig meget tid! Men det er altid muligt selv at lave ballonvægte, hvis du vil det fx i af grødris og filt. Dog tager det lang tid, hvis du skal bruge mange, og resultatet bliver ikke så fint, som hvis du køber den færdige. 

Hvor mange baloner kan ballonvægten holde nede? 

Det er altid et godt spørgsmål, hvor mange balloner disse små vægte kan holde nede, for det kommer meget an på, hvor meget helium, du fylder i dine balloner samt hvor store dine balloner er og hvilken type. 

Vi har forsøgt at lave et lille skema, hvor du kan se bæreevnen på de forskellige balloner.

Dog anbefaler vi, at du ikke bruger MAX antal balloner, da det vil løfte ballonvægten. Vi bruger mellem 8-10 balloner pr. ballonvægt.

170g vægt  opdrift  MAX antal balloner 
9"  6g  29 balloner
11" 9g 19 balloner 
30" 184g 0 balloner 
18" folie  2g 89 balloner