Duge

Duge til enhver anledning 

Her på siden finder du duge til enhver anledning, om du skal holde en temafest til børnefødselsdagen, eller et bryllup hvor du skal bruge kvalitets duge, så finder du det hos os! 

Finder du ikke den dug som du søger så tøv ikke med at sende os en mail! Så hjælper vi med at finde netop den du skal bruge, eller hvis du skal bruge flere end der findes på lageret! 

Varer 1-36 af 47

Side
pr. side

Airlaid dug på rulle 

Søger du efter dug på ruller så finder du dem i flere størrelser og farver hos os! Vi kan hjælpe med 10 & 25 meter, eller en hvid dug på 40 meter hvis du skal bruge meget dug. 

Kvaliteten af vores airlaid dug er i super luksus kvalitet og minder om stof, skal du dække et smukt bord til festen finder du også luksus servietter i samme gode kvalitet som denne dug. 

Dug med tema 

Du finder her på siden ikke kun luksus duge til brylluppet, du finder også mine tema duge om det er havfrue tema, eller pirat tema så finder du en dug som kan passe til netop jeres bord! 

De fleste af vores tema duge er i plastik og kan ikke genbruges, vi anbefaler for du får en dug som ligger pænt at du taper den op under bordet. det gør den ligger pænt på bordet. 

Ensfarvet duge 

Du finder ensfarvet duge i både Airlaid og plastik! Det er ingen tvivl om at hvis du er typen som ønsker en gennemført fest, så vil du på bunden have en dug som er den helt rette farve, især til de store fester i livet som konfirmation eller bryllup! 

Vi ville ikke anbefale en plastik dug til bryllups festen men det er altid et spørgsmål om hvad man ønsker om festen, og hvilken type fest der er tale om, men du finder og vores rundt stof duge. 

De findes i to kvaliteter, en god og luksus, der er ingen tvivl om der er forskeld på kvaliteten af de to duge, men prisen afspejler også det ikke er den samme dug som der er tale om.