Krystal-balloner

Krystalballoner skiller sig ud ved, at de er gennemsigtige.
De gennesigtige balloner er  super flotte og giver et skinnende look. Det er flotte sammen eller hver for sig og de kan med fordel kombineret med almindelige billige balloner.
Vi er vilde med dem, og er sikre på, at du også vil have glæde af dem til din næste fest!

Vi bruger selv krystalballoner, når vi er ude at pynte op, så kvaliteten er i top!
Vores krystalballoner kan bruges både med helium eller luf - du finder
billig helium og en ballon pumpe her.

Vi anbefaler, at du puster dine krystalballoner op med en pumpe, for hvis du puster dem op med munden, vil man kunne se "spyt" i ballonen. Brug derfor altid en pumpe!

Ballonen måler 27 cm i diameter - og husk,
 jo flere du køber, jo billigere bliver de.

 

11 varer

pr. side

Helium til balloner forhandler vi til de bedste priser! Vi køber nemlig mange flasker hjem ad gang og kan derfor sælge dem til dig til en god pris. Vi følger også hele tiden med i prisændringer på markedet, så du altid er garanteret den billigste pris. Di kan købe heliumflasker, der kan fylde enten 30 eller 50 balloner, hvilket passer perfekt til børnefødselsdagen eller nytårsaften. Disse flasker sendes med posten og skal afleveres på genbrugspladsen. Ønsker du at fylde helium i 200 balloner, skal du bruge en stor flaske, der kan hentes på et af vores mange afhentningssteder rundt om i hele Danmark Skriv eller ring endelig til os, hvis du har spørgsmål til, hvor meget og hvad du skal bruge, så hjælper vi dig. Uanset hvilke balloner, du køber hos os, kan du bruge helium, også til vores billigste balloner. For selv vores billigste balloner af af god kvalitet og kan klare lidt af hvert, herunder helium. Send en ballon med helium! Det er kæmpe hit at sende en ballon med en sød besked på, og derfor sender vi hver dag nogle af disse balloner., Du kan vælge præcis den ballon fra vores shop, du helst vil have, og derefter skal du sende os en mail med den besked, du ønsker at få påtrykt og så sender vi den dig eller til den person, som skal modtage den. Husk, vi sender dem til en GLS PakkeShop.