Drengebarnedåb

Barnedåbspynt dreng: All4Party har det helt store udvalg

Skal du holde barnedåb for din lille, nyankomne dreng? Så skal der også pynt til! Langt de fleste vælger at pynte bord og lokale op til barnedåb i et tema. 

Der findes mange måder at pynte til barnedåb for drenge på. Så uanset om du er pyntesyg eller minimalist, skal du nok finde noget, der falder i din smag af vores barnedåbspynt til drenge.

Varer 1-36 af 226

Side
pr. side

Pynt til barnedåb dreng: Gode råd, før du køber

Før du går i gang med at klikke barnedåbspynt til drenge hjem, er det en god idé at have en strategi. Vi anbefaler altid, at du vælger et tema, før du køber pynt. 

Har du et tema til dåbspynt til drenge, spilder du blandt andet ikke penge på ellers fin pynt, du ikke får brugt. Og så er det også nemmere at holde sig til ét sammenhængende tema, der virker gennemtænkt og fuldført.

Dit tema kan eksempelvis være en eller flere farver. Hos All4Party finder du også bordpynt til barnedåb for drenge og piger med dyremotiver på, som også kan være et perfekt udgangspunkt.

Barnedåbs bordpynt til drenge - hvad får du brug for?

Der er altså mange måder, du kan pynte bordet eller bordene på, når du skal holde barnedåb for din søn. Men hvor meget eller hvor lidt skal du gøre? 

Svaret er, at det kommer meget an på, hvad du selv kan lide. Din søn vil helt sikkert ikke kunne huske barnedåben, så her kan du i stedet fokusere på, hvad du synes ser bedst ud. 

Vil du have inspiration? Sådan bruger du bordpynt til drenge barnedåb:

  • Vælg en dug og bordløber i farver fra temaet
  • Brug enten paptallerkener og -krus ud fra temaet eller et flot stel, du allerede har
  • Læg små bordkort eller menuer på hver tallerken i temafarverne
  • Fold servietter i temafarver
  • Læg små stykker konfetti langs bordløberen, der også passer til temaet
  • Stil stearinlys i temafarverne langs bordløberen

Og der findes langt flere måder, du kan gøre bordet eller bordene fine med barnedåbspynt for drenge. Det handler bare om at prøve sig frem og lade fantasien løbe (lidt) løbsk. 

Ser lokalet kedeligt ud? 3 kreative måder at bruge dåbspynt til drenge

Ud over at bruge bordpynt til drenge barnedåb kan du også pynte resten af lokalet. Det kan gøres på et væld af måder. Her er 3 idéer du kan tyvstjæle - eller blot lade dig inspirere af. 

1. Giv din søn noget at huske med en gæstebog

Selvom det ikke umiddelbart virker som dåbspynt til drenge, kan en gæstebog sagtens pynte i et festlokale. Læg gæstebogen på et bord for sig selv, som du også pynter med dug, konfetti og eventuelt balloner eller snacks. 

Her kan du lægge gæstebogen og en sød kuglepen – gerne i temafarven. Når dit barn bliver ældre, vil det være fantastisk at kunne læse alle de hilsner, gæsterne har skrevet år forinden. 

Det er altså både drenge dåbspynt, aktivitet og minde i ét!

2. Brug balloner i din drengs barnedåbspynt

Balloner er billige, sjove og perfekte som pynt til barnedåb for drenge. De kan bruges på et væld af måder.

Du kan eksempelvis fylde ballonerne med helium, binde snore fast i bunden af ballonerne, og dernæst binde ballonerne fast i stole, borde, gaver og meget mere. 

3. Benyt dig af tyl, når du skal bruge barnedåbspynt til drenge

Mange forbinder tyl med bryllupskjoler og fine skørter. Men tyl er et meget alsidigt materiale, som du sagtens kan bruge som barnedåbspynt til drenge barnedåb. 

Du kan eksempelvis binde stykker af tyl om stole, bruge det som bordløber samt binde tylsløjfer om bestik, servietter, krus og så videre.

Se vores udvalg af dåbspynt til drenge lige her

Føler du dig klar til din søns barnedåb? Hvis ikke finder du endnu mere barnedåbspynt til drenge her på siden. Hos All4Party får du 1-2 dages levering, 30 dages returret og prisgaranti. Hvis du bestiller for over 350 kroner, får du desuden fri fragt. 

Ring på 71 99 89 80, eller send en e-mail til [email protected], hvis du har spørgsmål.