Drengetema

Hvis du skal holde drengefødselsdag, har vi en masse seje temaer, til netop jeres fest.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og billige priser.
Vi har igennem mange år samlet en række levandører, som forhandler det, som er moderne netop nu. Vi prøver hele tiden at følge med i, hvad der er på mode.

Vi har alt fra fodbold-tema til pirat-tema, Cars-tema og Skylanders-tema, blot for at nævne nogle få.
Se på listen til højre, hvilke drengetemaer vi har på lager.

Hvis der er et tema, du ønsker, men som ikke er på listen, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så prøver vi at finde en løsning.
 

Varer 1-36 af 397

Side
pr. side

Når du handler ting til drengefødselsdagen hos os, er du sikker på, at du får et bredt udvalg, høj kvalitet og billige priser. Top 3 Herunder finder du vores nuværende top 3 indenfor drengetema. Måske du udser dig ét af disse temaer til din næste fødselsdagsfest, ellers vi har også mange andre temaer at vælge imellem. Hawaii-tema er en klassiker til sommerfesten og til fødselsdagsfesten, og her på siden kan du få alt fra flamingoer, over Hawaii-kranse til oppustelige palmer. Det hele er til overkommelige priser og i god kvalitet. Så sæt fut under den gode stemning med alt godt til Hawaii-festen! Skylanders-tema, er et tema, som også er en sikker vinder. Vi sender hver dag ting ud med Skylanders-tema og vi tilbyder den til skarpe priser. Vi har bl.a. Skylanders-tallerkener og Skylanders-kopper, og du kan få dem stykvis, så du ikke behøver at købe mere, end du skal bruge. Jake og piraterne-tema er også meget populært blandt drengene, for alt med pirat er bare et hit. Du kan bl.a. få en rigtig sej pirat-dug til bordet, guldmønter, sølvkæder, piratkister, pirat/skelethoved-tallerkener, stjerner og meget andet, der fuldfører stemningen.