Fødselsdagslys

Børnefødselsdagen er ikke det samme uden en kage med slik og fødselsdagslys, der skal pustes ud af fødselaren, der kommer med et fødselsdagsønske imens.

Husk, vi har alt til temafesten - Vi har gjort det endnu sjovere og billigeer at holde en god børnefødselsdag

Varer 1-36 af 94

Side
pr. side

Fødselsdagslys tal - til alle aldre


Uanset alder eller tal, er det altid sjovt at puste fødselsdagslys ud. Fødselsdagslys er et kreativt og sjovt input til fødselsdagsfesten. Du kan både pynte kagen med tal eller med almindelige lys. Og hvis du fx har et særligt farvetema eller en særlig begivenhed kan du finde tal og lys i mange forskellige farver. Vi har et stort udvalg - både lyserød, lilla, guld og mange flere farver. Du kan også få snoede lys eller lave en simpel kage og pift den op med mønstrede lys. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

 

Lagkagelys 

Vi kan uden at lyve sige vi sælger RIGTIGT mange lys til lagkagen, så sælger nemlig en del til bagerier rundt om i hele danmark! Men udover vi sælger store mængder til bagerier, så sælger vi dem også på vores hjemmeside, de koster ikke ret meget, under 10,- så man kan godt sige det er de helt billige lagkagelys, men det ændre ikke på du får en pakke med 10 stk! inkl. holder i plastik sådan de kan blive monteret i kagen! 

Vi sælger hvert år over 1000 pakker med kagelys! Det er en del fødselsdags vi hjælper til med at puste lys ud! 

Kagelys tal 

Vi har flere forskellige modeller på lagert, om du er pige eller dreng så hjælper vi med at finde netop det lys som passer til din kage, det kan også være du er mere til små lys i kagen som er formet som ting, det kunne være vores byggeplads tema lys - det er godt nok ikke et tal, men så kunne man måske tilføje en af vores fødselsdags lys tal udover denne, så er der er masse lys i kagen. 

Vi har flere modeller om du er til de lidt mere bløde / pigende ting hvor der skal være blomster på eller, de lidt mere seje blå fødselsdags lys som kan komme i kagen. en ting er sikkert man skal altid huske lys i kagen!