Papirsugerør

Papirsugerør til din næste fest? Vi hjælper dig med at finde netop den farve du søger, skal det være med prikker, striber, eller bare en ensfarvet model, Herunder finder du altid over 40 modeller at vælge imellem! 

Pakkerne indeholder prima 10 stk. men tjek under hvert produkt om der er flere eller mindre med i netop den pakke papirsugerør som du har forelsket dig i! 

 

1-48 of 56
15,00 kr
1-48 of 56

Papirsugerør til din næste fest? 

Vi er ikke i tvivl om at gode gamle sugerør ikke er kommet for at blive! Med den enorme fokus på miljø skal man helt tiden være med på model, og med på hvad der sker rundt omkring i verden! Vi ved gode plastik er et problem, og vi arbejder hele tiden på at finde produker som kan hjælpe til med at vi tænker så meget på miljøet som overhovedet muligt! Vores papirssugerør som kommer i pakker med 10 stk er lige så miljø venlig som de kan blive! De er en længde på helt 19,50 cm! Og hvis man er lynhurtig og ikke har så højr drinks glas, så kan du dele dem på midten! Og vupti, så har du 20 sugerør! 

Vi elsker at fest hos all4party og der er ingen tvivl om vi helt tiden prøver at være med på hvad der er "in" vores papirs sugerør tør jeg godt sige er kommet for at blive! Lige indtil der kommer noget nyt ligesom vores gode gamle plasti sugerør, Men disse papirssugerør vil uden tvivl gøre noget godt for din næste fest! ikke nok med de er miljø rigtigt og alt hvad der høre til! Så er de bare virkeligt flotte! 

Et lille krus på bordet med disse sugerør i er næste nok bordpynt, eller de er ihvertfald en god hjælp ! Og så kommer de bare i så mange flotte farver så det kan være helt svært at vælge hvilken der skal bruges! Men så er det godt de ikke koster så meget så man har mulighed for at blande lidt forskellige farver! 

Vælg de rigtigt papirssugerør! 

Du er nu kommet så langt i dine forberedelser at du skal huske sugerør! Men hvad skal man vælge, for ja der er virkelige mange at vælge imellem! Personligt er jeg helt vild med der er knald på farverne, for min skyld så skal der gerne være så mange farver som overhovedet muligt når jeg skal holde en fest, eller dække et fest bord! Men ikke alle har det på samme måde som mig, og de ønsker bare et mere stille og roligt look! og til de personer har jeg den helt rette pakke papirssugerør - Det er vores sommer sugerør hvorfor de hedder sommer kan jeg ikke komme med en god forklaring på! Men det bedste bud er noget med man kommer helt i sommer stemning når man ser de flotte pastel farver! - Pakken indeholder 10 stk. og de er hverken med striber, prikker, zikzak eller andet modernet mønster! Vi har dem også i metallic guld / sølv! Her ville de passer flot til et sølv bryllup eller guld bryllup! Men også til festen hvor man skal fejre den lokale klub vinder guld? Nu kommer jeg fra Frederikshavn og vi er nok mest kendt for vores ishockey - og her er det ikke guld sugerørene som bliver solgt flest af. 

 

/**/