Nytårsballoner

Nytårsballoner hører sig også til, når der skal pyntes op til nytår og vi har balloner i alverdens former og farver – balloner med pynt indeni, balloner med tryk udenpå, balloner der kan sættes sammen, balloner der lyser, balloner der svæver – kun fantasien sætter grænser, når du skal pynte med balloner.

Særligt vores sølvballoner, guldballoner, og sorte nytårsballoner sælger godt, men du kan vælge præcis den farve, du ønsker.

Varer 1-36 af 39

Side
pr. side

Billige balloner til nytårsfesten kan du få i hobetal hos os, så hvorfor ikke give den max gas og pust en masse flotte balloner op til nytår? Husk dog, at købe en pumpe, hvis du skal puste mere end 20 balloner op, da du ellers risikerer at miste pusten fuldstændig inden festen.

Du kan også fylde ballonerne med helium for at få en ekstra effekt, og her på siden kan du købe to forskellige flasker med helium, der er super nemme at bruge og som bare skal afleveres på genbrugspladsen, når de er tomme.

Hvis du vil gøre noget særlig ud af nytår, kan du for eksempel lave en ballonguirlande med linkballoner eller et ballondrop, hvor 50-100 balloner falder fra loftet kl. 24.00.

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du pynter med balloner, så kontakt og endelig. Vi står altid klar til at dele ud af vores mange års erfaring.