Helium uden balloner

Dekorer festlokalets loft med et utal af flotte balloner fyldt op med helium. Heliummet til balloner gør, at de vil kunne svæve i luften uden at falde til jorden, hvilket kan være til stor forundring for dine gæster. Kommer du helium i dine balloner, er du derfor ikke afhængig af, at de skal bindes fast til væggene eller hænge ned fra loftet. Bind i stedet en snor i dem, så de kan svæve selv.

Hos All4Party har vi en række heliumflasker, der vil kunne være med til at sætte gang i din temafestnytårsfesteller fødselsdagsfest.. Flaskerne er perfekte til talballonerog heliumsæt med folieballoner, så der er ingen undskyldning for ikke at give den hele armen med pynten.

3 varer

pr. side

Sådan bruger du en heliumflaske

Hos All4Party har vi sørget for at have en række forskellige størrelser af ballongas, så du kan finde netop den mængde af helium, du skal bruge til din næste fest for at få dine egne svævende balloner. Men hvordan skal du anvende en heliumflaske?

Køber du en af vores store beholdere med heliumgas, vil du, når du modtager flasken, skulle dreje håndtaget i toppen af flasken. Derefter skal du sætte din ballon på studsen, og når du presser ballonen ned på flasken, vil den blive fyldt med helium.

Når du er færdig med flasken, skal den lukkes igen, og den er nu klar til at blive brugt igen til din næste fest. Fylder du dine balloner med helium, flyver de typisk i ca. 10 timer, så vær opmærksom på, hvornår du fylder dem op, hvis de skal kunne holde hele festen.

På vores webshop har vi heliumflasker til hhv. 30 og 50 balloner, samt en flaske på 20L. Derved har du rig mulighed for at finde netop dén flaske, der vil passe bedst til det antal balloner, du skal bruge.

Kontakt os hos All4Party, hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilke balloner der kan bruges med helium, eller hvor meget helium du skal bruge til dine balloner, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe.

Ring til os på tlf. +45 71 99 89 80, skriv en mail til [email protected] eller udfyld vores kontaktformularher på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.