Valentinsdag

Valentinsdag - Hjerternes fest.

Valentinsdag, som fejres d.14 februar, er kendt som “de elskendes helligdag”. På denne dag udveksler par kort, chokolade eller andre former for kærlige gaver.

I Danmark er det en ret ny tradition på trods af, at oprindelsen stammer fra middelalderen. 

For alle romantikere er dette en vigtig tradition. Brug dagen på at give ekstra opmærksomhed til din store kærlighed i en ellers travl hverdag. Eller måske tør du sende en kærlighedserklæring til en person, du er hemmeligt forelsket i.?

 

Varer 1-36 af 101

Side
pr. side

Valentinsmiddag.

Valentinsdag er en god måde at blive mindet om at gøre noget ekstra romantisk for den, du holder af. En måde du kan gøre det på, er også at lave en lækker valentinsmiddag for to.

Start med at pynte rummet i kærlighedens tegn. Pynt rundt omkring med guirlander, balloner og lys. Læg en klassisk hvid dug på bordet og drys med vores konfetti hjerter eller røde rosenblade.

Afslutningen på den romantiske middag kunne være en lækker kage med romantisk pynt. Udvalget er stort hos All4party.

 

Blomster og chokolade ?

Det er den traditionelle gave. Hos All4party kan vi hjælpe dig, hvis du vil gå all in på overraskelser.

Er du typen der gerne vil give en gave, som bare er lidt federe end dem, de andre giver.? Vi har valgt at lave en LUX BOX.! En kærlighedsbombe til den du elsker.

Du kan bestille en kasse med 6 hjerteballoner, som vil flyve op af kassen når din kæreste åbner den. Vedhæftet er der en lille seddel med plads til netop den besked du vil sende.

En stor overraskelse i sig selv. Ikke kun for kvinder! Forestil dig håndværkeren åbne den i skurvognen -  Her vil snakken nok falde på andet end værktøj.

“jeg elsker dig” kan også siges, med en mindre ballonhilsen. Vi tilbyder  mange forskellige ballonhilsener. Du kan helt selv vælge størrelse og antal af balloner, i kassen til den udkårne.

Slip romantikken løs og find alt, til den perfekte valentinsdag hos All4party.