Lyseblå

Pynt yndigt op med lyseblå servietter

Lyseblå har og vil altid være en populær farve. Farven er tilgivende - og kan sættes sammen med næsten alt. Måske er det derfor, at lyseblå synes at være en populær farve sæson efter sæson, og år efter år?

Det kan være, du skal holde babyshower. Måske du har et barn, der vil have lyseblåt tema til konfirmationen. Eller også går du med tanken om et lyseblåt farvetema til dit bryllup? Uanset begivenheden, har vi servietter til dig.

3 varer

pr. side

Servietter i lyseblå er alsidige og flotte

Vi har fået fastsat, at de lyseblå servietter kan bruges til et væld af begivenheder. For helt ærligt - hvornår passer lyseblå ikke? Den lyseblå farve kan bruges som både accentfarve såvel som basisfarve, når du skal dække et flot bord. 


Selvom det virker som en bagatel, kan et flot dækket bord faktisk gøre meget. Det viser, at du går op i, hvordan dine gæster modtages. Du gør noget ud af dig selv, når du får gæster - så hvorfor ikke give festlokalet og bordet den samme opmærksomhed? Den rette oppyntning kan være præcis det, der skal til for at sætte rammerne for en god dag eller aften. 

Brug for inspiration? Se her, hvordan du kan give den gas med pynt til den helt store medalje til enten et babyshower eller en konfirmation⤵

Det klassiske, lyseblå babyshower

Hvis dig eller en af dine nærmeste veninder venter barn, vil du nok også afholde et babyshower. I forhold til et farvetema kan du gå all in på lyseblå eller have små touches af den fine farve rundt omkring i lokalet. Det er faktisk op til dig! 

Den lyseblå farve bruges oftest til at annoncere, at det altså er en dreng, der snart lander i mors arme - men det er helt op til dig. 

Sådan kan du pynte op med lyseblå til babyshower:

  • En lyseblå dug
  • En lyseblå løber hen over dugen
  • Lyseblåt stel
  • Lyseblå glas og krus
  • Lyseblå lyskæder
  • Lyseblå babysko
  • Lyseblå sutter
  • Lyseblå nips
  • Lyseblå bordkort

 

Og selvfølgelig de lyseblå servietter. Dem må du ikke glemme.

En konfirmation med lyseblåt tema

Har du en søn eller datter, der snart skal konfirmeres? Så ved du også, hvor meget der skal forberedes. Lokation, invitationer, menu, beklædning, gaver, takkekort for ikke at tale om turen til kirken. Og også bordpyntning skal der være styr på. 

En god ide er at sætte dig ned med din datter eller søn, så du kan høre, hvad de har af forventninger. Din drøm om et gennemført lyserødt tema vil nok ikke være lige det, din søn drømmer om. Omvendt er et Fortnite-tema ikke typisk noget for en teenage-pige.

Den lyseblå farve egner sig til både drenge og piger. Den er tilpas maskulin, men har også en blødhed over sig, som kan fungere for alle. Måske den lyseblå kan kombineres med endnu en farve, I sammen kan bestemme.

Ligesom med babyshoweret kan den lyseblå farve tilføjes til jeres festlokale på et væld af måder. Og så selvfølgelig nogle lyseblå servietter - måske du folder dem?

Du kan købe servietter i lyseblå hos os

Vores udvalg af servietter eksempelvis i farven lyseblå er stort og bredt. Så hvis du er på udkig efter servietter til en særlig lejlighed (eller måske bare fordi?), kan du garanteret finde dem her på siden. 

Gå på opdagelse i de lyseblå servietters verden, og hvis ikke det lige er dig, finder du også et hav af andre farver hos os.