Grønne servietter

Efterhånden er grønne servietter ikke noget, vi ser meget til. Men det er også fordi, vi forestiller os den meget grønne farve, når vi ser grønne servietter for os. Og det er faktisk ærgerligt, for grøn kommer nemlig, ligesom de fleste andre farver, i uendelige udgaver. Og mon ikke, den grønne farve er ved at få en renæssance? 

Alt efter hvilke grøn nuance, du vælger, kan du sagtens bruge grøn som en rolig eller festlig farve. Det handler bare om at vælge korrekt - og så sammensætte den grønne serviet med det rette pynt.

8 varer

pr. side

Brug servietter i grøn til alt fra bryllup til jul

Den grønne farve er alsidig, praktisk og flot. En mørkegrøn er en majestætisk, elegant og klassisk farve. En lysegrøn er naturlig, afslappet og frisk. En sand grøn er festlig, vild og sprudlende. Derfor skal du, inden du trykker “køb”, finde ud af, hvilke omgivelser du ønsker at inspirere dig af. 

Til brylluppet vil den lyse- eller mørkegrønne sandsynligvis være mest passende. Måske en blanding af de to. 

Til juleaften kan den sande grøn være fantastisk, fordi julen er en meget særlig, unik tid på året, hvor den må få fuld gas. Det kan også være, du fejrer St. Patrick’s Day. Humlen er, at der faktisk er anledninger til at finde den grønne farvepalette frem året rundt. 

Lav et flot og festligt julebord med grønne servietter

Det flotte julebord kan være svært at lave. Hele julen igennem har du i stormagasiner og butikker set flot pyntede juleborde, men når du så kommer hjem, kan det være svært at genskabe. Frygt ej - vi er her for at hjælpe. 

Du skal bruge:

  • En dug
  • En bordløber
  • Tallerkener, glas, bestik
  • Grønne servietter
  • Kogler, lyskæder og andet pynt

Lad os starte fra bunden: En dyb rød eller grøn dug vil altid være den perfekte start til julebordet. Den røde er mere legende, og den grønne er mere rolig. Hvis du ikke bryder dig om enten rød eller grøn, kan du også vælge den helt klassiske hvide dug - eller måske en guld? Det er jo jul. 

En bordløber giver dét ekstra, du har brug for. Bruger du en grøn dug, vil en mørkere eller lysere nuance af grøn være flot til bordløberen. En rød dug kunne have godt af en grøn bordløber. Vær ikke bange for at lege med tekstur og farver. 

Så er der julestellet. Forhåbentlig har du et flot sæt, du kan bruge. Har du guldbestik, er det nu, det skal frem. Så er der de grønne servietter, du får brug for. Hvis det skal være ekstra flot, kan du forsøge dig med at folde dem, så bestikket har en lomme at komme i. 

En bestiklomme kan gøres ekstra fin ved at binde lidt snor og en blomst omkring. Ting som kogler og lyskæder vil pynte gevaldigt på spisebordet, hvis du gerne vil sætte prikken over i’et. 

På jagt efter grønne servietter? Køb dem lige her

Hos os finder du alt det, du skal bruge for at pynte op til den perfekte fest. Det betyder, at du kan finde det hele ét sted (og så oven i købet til priser, hvor alle kan være med). 

Køb dine servietter i grøn fra os - så lover vi god service og fordelagtige priser.