Kæmpe balloner

Kæmpe balloner er med til at skabe den rette stemning i forskellige anledninger, det kunne være til bryllups festen, messen, fødselsdagen eller til koncerten - Vores kæmpe balloner som måler 36" kan bruges måde med helium og luft. Vi har en masse farver, og du kan med sikkerhed finde en som passer til jeres fest. 

Prisen er pr. stk. 

31 vare(r)
29,00 kr
25,00 kr
35,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
79,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
65,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
Nyhed
tilbud

Pris: 79,00 kr

Specialpris 35,00 kr

29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
29,00 kr
39,00 kr
39,00 kr
29,00 kr
31 vare(r)

 Kæmpe balloner med lys 

Mange spørger os om man kan lave kæmpe balloner med lys, det kan man godt, men det er ikke så nemt at lave, det kræver man kan nogle tricks med sine balloner, vi vil derfor anbefale at hvis du skal have lys i dine kæmpe balloner at du sætter en spot til at lyse på ballonen. Det vil give en god effekt! Husk at hvis du skal have lys på dine balloner så vælg altid den hvide ballon, den giver mest effekt sammen med lys. Skulle du alligevel gerne vil have lys i dine balloner så lad os komme ud til din fest med kæmpe balloner og hjælpe til, vi kommer ud og sætter den hele op og gør klar til din næste fest. 

Kæmpe balloner med helium 

Du kan altid fylde dine balloner med helium, dog skal du være opmærksom på at disse kæmpe balloner bruger utolig meget helium, det betyder at hjælper du helium til 50 balloner vores støreste flaske så kan du fylde næsten 2 balloner op med helium. dog har sådan en ballon svævetid på over 2 dage. så skal du kun holde fest i 1 dag, så kan man sagtens fylde ballonerne med lidt luft inden du fylder den med helium, vi blander altid helium og luft i de store balloner medmindre de skal svæve i lang tid, Hvornår er det nødvendigt at fylde dem med helium? Du skal kun have helium i dine balloner hvis de skal svæve, sådan du skal have en lille vægt i bunden, skal de hænge ned fra loftet så kan du uden problemer fylde ballonerne med luft, de er langt billiger end med helium. Du er altid velkommen til at sende os en mail så vi kan hjælpe med hvilken løsning der vil passe bedst til dig. 

El pumpe til dine kæmpe balloner 

Skal du fylde dine balloner med luft, så kan det være en god ide at købe en el pumpe til dine balloner, du kan nemlig ikke puste dem op med munden, eller du kan måske puste en enkelt op, men ikke uden at blive rød i hovedet! Så vi anbefaler du køber en el pumpe til dine balloner, den er hurtig og effektiv og vil puste dine balloner op lynhurtigt. Husk altid at puste dem op til samme størrelse, det kan du hurtigt og nemt gøre ved at stille to stole med ryggen mod hinanden, måle op imellem dem dem ønsket størrelse, og derefter puste ballonen op sådan den røre på begge sider af stolen, så er du sikker på at få en flot opfyldt ballon som er samme størrelse som de andre, Husk aldrig at fyld dem helt op, selvom de er 91 cm så kan du ikke fylde dem så meget op, normalt når jeg er ude og puste disse balloner op så fylder jeg dem ikke til mere end 70 cm - Grunden er folk ikke kan se den store forskeld på 70/90 cm da de begge to virker utrolig stor når man ser dem. du forhindre at strække latexen helt ud og bliver mere skræbelig, det gør at dine balloner ikke springer så nemt som hvis du pustedet dem helt op. 

Følger du disse tips når du skal bruge kæmpe balloner så er du godt på vej til at blive en rigtigt ballonkunstner.