Kæmpeballoner

Kæmpe balloner - både til fest og ballade Leder du efter et sjovt indslag til brylluppet, babyshoweret eller fødselsdagen? Så skal du have fat i en kæmpe ballon. Kæmpe balloner, eller store balloner som de også kaldes, bliver med sikkerhed en del af festen, som dine gæster vil huske. De er sjove og pynter på én og samme tid - og så kan du roligt regne med, at dine gæster bliver imponerede. Skal der gøres lidt ekstra ud af pynten? Så finder du altid et stort udvalg af kæmpe balloner her hos All4Party. .

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 55

Side
pr. side

Lad balloner kaste lys over din fest

Balloner med lys er noget som vi ikke kommer udenom passer godt til mange fester. Uanset om du skal holde den lille 18 års fødselsdag eller den helt store nytårsfest, så vil balloner med lys være med til at skabe en hyggelig og anderledes stemning. Ballonerne lyser flot op uanset om de er pustet op med luft eller I har valgt at puste dem op med helium fra flaske. 

Balloner med lys virker supernemt. Når du modtager dem, skal du først tænde dem lige inden du skal holde festen. De holder kun strøm i ca. 1 dag. Vi har dog testet dem og haft nogle, der har lyst i flere dage. Men vores anbefaling er at puste dem op på samme dag – så er du sikker på, at du har balloner med lys til festen. Du skal tænde for knappen, som sidder i toppen, inden du puster dem op. Ellers kan du ikke tænde dem. Balloner med lys burde være et fast indslag til alle fester – for det gør bare det hele meget sjovere. 

Paptallerkner – det nemme alternativ til din fest

Paptallerkner er noget som passer til enhver fest, hvor det hele skal være nemt. Vi er en folk folk, som elsker at holde fede fester, og muligheden for at tilbyde jer de ting, som vi selv synes, man skal bruge til en fest er jo rigtigt dejlig. Når man holder fest, og der for eksempel kommer syv drenge og ni piger, så vil man gerne have nogle særlige tallerkner til netop sådan en aften. Men normalt skal man købe en hel pakke billige paptallerkner, hvor der er 20 eller 30 pap tallerkner i hver pakke. Så hvis du skal bruge to forskellige farver – så skal du købe rigtigt mange paptallerkner til dine 16 gæster. Det synes vi ikke kan være rigtigt. 

Derfor har du her på vores side muligheden for at købe paptallerkner stykvis. Det betyder ikke, at du får en dårligere paptallerken eller noget. Det betyder blot, at vi pakker dem præcis som du ønsker. Det betyder, at du potentielt sparer en masse penge på paptallerkner, som du alligevel ikke skal bruge. Det synes vi selv er god service. 

Vi har ballonerne til halloween

Balloner til halloween er noget, som vi sælger utroligt meget af i september og oktober, hvilket jo er klart, når det er der, hvor der er halloween. Vores balloner kommer med forskellige motiver, og kvaliteten på ballonerne er helt i top. 

Det er lidt forskelligt, hvordan printet sidder på ballonerne. Det kan du se på hvert enkelt ballon her på vores hjemmeside. Ballonerne er næsten altid orange balloner eller sorte balloner med tryk, fordi det er de to farver, som man bruger allermest til halloweenfesten. Vi har også en masse andet forskelligt tilbehør til netop halloweenfesten – men balloner er det, som vi er allerbedst til. 

Vores udvalg er stort, og vi er sikker på, at du finder netop de balloner, som du skal bruge til at holde et brag af en fest. Ligesom med vores linkballoner, så er kvaliteten det, som betyder mest for os, når vi sælger balloner. Vi ønsker naturligvis kun at sælge det bedste af det bedste, og bruger selv vores balloner til at pynte med. Det er ligemeget, om du fylder dem med helium eller luft – de kan bruges til begge dele. Trykket, som er på ballonerne, er altid silketryk. Det betyder, at det dækker ballonerne 100 %, og at man ikke kan se igennem trykket, som man kunne i gamle dage. 

Billig helium til balloner med lys

Mange tænker nok, at man ikke kan fylde ballongas i balloner med lys. Men sådan er det ikke. Du kan sagtens fylde dine balloner med helium. Det betyder ingenting, om det er luft eller helium. Du tænder blot ballonen til at starte med – når du så har tændt for ballonen, så fylder du den med enten helium eller luft. Ligemeget hvad du vælger, så lyser din ballon superflot. Husk, at hvis I fylder dem med helium, så svæver de kun 18-24 timer, og fylder i dem med luft, så er der luft i mange dage. 

Der er både fordele og ulemper ved helium og almindelig luft. Fylder du dine balloner med luft, så vil de være fyldt op i lang tid, hvorimod hvis du vælger helium, så bliver den flad efter nogle timer. Og selvom vi siger, der kun er lys i ballonen i 20 timer, så har vi oplevet, at de lyser i meget længere tid. Så du får mere ud af dem, hvis de blot skal i snor og hænge oppe. Men til en enkelt fest, så er det ligemeget, om du vælger den ene model eller den anden. 

Stor eller lille flaske helium? 

Hos os finder du to muligheder, når I skal have helium til balloner. Vi har en lille flaske som indeholder nok helium til 30 balloner. Ellers har vi den store model, som du kan fylde 50 balloner med. Ligemeget hvad du vælger, så skal du ikke tænke på, at den skal tilbage når du er færdig. Udover det så kommer der heller ikke flaskeleje på de små flasker. De er supersmarte – og når den er tom, så skal den blot på jeres lokale genbrugsplads.

Desuden kan du altid gemme din heliumflaske til næste fest, hvis ikke du bliver helt færdig med flasken. Du lukker blot for flasken og stiller den i skabet. Der er ikke måler på – så du vil ikke kunne se, hvad den har tilbage af mængde. Men du kan være sikker på, at det bliver et hit med balloner med helium. Og skal I blot bruge en enkelt ballon med helium, så kan du altid få den sendt hjem til jer. Vi puster dem gerne op og sender dem, så I er klar til at pynte op til festen, når I modtager pakken fra os.