Servietter med motiv

Gør borddækningen lidt sjovere med servietter med motiv

Er du på udkig efter tips og tricks til at gøre spisebordet lidt pænere, når du får gæster eller skal holde fest? Når vi får gæster på besøg, vil vi ofte gerne gøre et godt indtryk - men det kan være svært at opfinde den dybe tallerken hver gang.  

Hos All4Party kan du få lidt ekstra hjælp og inspiration, så borddækningen ligner noget, der fortjener en guldmedalje.

Varer 1-36 af 122

Side
pr. side

Servietter med mønster og print giver liv

Et kedeligt spisebord går ikke an, hvis du venter et spændende selskab. På samme måde som du tager fint tøj på, når du får fint besøg, vil det også være en rigtig fin måde at inkorporere fine detaljer på dit spisebord.

Det kan sommetider være svært at overskue, hvilke muligheder du har, og derfor vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej. Alt efter det tema, du går efter, har du forskellige måder, du kan gøre spisebordet dét mere spændende. 

Vælg det rette mønster og print på servietterne

Der er mange valgmuligheder hos All4Party, når du skal vælge mellem servietter med motiv, servietter med print eller servietter med mønster. Du kan faktisk gå helt amok, hvis altså det er det, du vil. 

Tænk på begivenheden, og vælg servietter derudfra. 

Skal du holde temafest, skal dit valg af servietter selvfølgelig afspejle temaet. Til børnefødselsdagen kan du eventuelt spørge dit barn til råds, så de kan vælge lige præcis de servietter med print, de ønsker sig. Vi forestiller os, der må være nogle små, der ønsker sig servietter med biler, bamser, prinsesser og noget helt fjerde. Hvis det er borddækning til et ganske enkelt middagsselskab, er der intet i vejen for at vælge et farvetema, og så finde servietter, dug, tilbehør med mere ud fra temaet. 

Brug en flot dug

En flot dug er grundlaget for ethvert spisebord. Er du så heldig at have en rigtig flot bordplade, du gerne vil showcase, skal du selvfølgelig gøre det. Men hvis du i stedet har en knap så spændende bordplade, kan du nemt og hurtigt lægge et stykke stof på bordet - og vupti, så har du straks et godt fundament. 

Er du til enkel og rustik stil, vil en hørdug altid være en næsten sikker vinder. 

Hvis du vil have et mere festligt udtryk, kan en fløjls- eller velourdug med farver være retro og flot til eksempelvis julefrokosten, nytårsaftenen med videre. 

Går du efter et legende og farverigt udtryk, kan du vælge en mønstret dug også. Denne er god til børnefødselsdagen, familiemiddagen med flere. 

Brug det rette stel

Når du skal vælge tallerkener og service til dit middagsbord, kan du også her sørge for, at det hele er gennemført. 

Til temafester eller finere, mere formelle begivenheder vil service lavet af messing, kobber eller sort materiale være et anderledes tvist, der gør din borddækning endnu mere interessant - og ikke mindst elegant. 

Det kan også være sjovt at bruge forskellige tallerkener eller krus, så ikke alt er ens. Det er alt sammen op til din fantasi. 

Køb servietter med mønster hos All4Party

Hos All4Party forhandler vi en hel del, der har med festlige begivenheder at gøre. Hos os kan du finde alt fra heliumballoner til rispapirslamper til servietter med mønster. 

 

Vores priser er gode og retfærdige, og så tilbyder vi altid den bedst mulige service, vi kan. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få fat i alt, du har brug for til middagen, juleaftenen, fødselsdagen eller noget helt fjerden.