Harry Potter fødselsdag

Harry Potter fødselsdag

Læs mere Læs mindre

18 varer

pr. side

Harry Potter Servietter

Skal i holde en Harry Potter børnefødselsdag, og skal dække et fint bord til festen, så skal du huske vores Harry Potter Servietter, vi har to modeller på lageret, som hjælper med at skabe den hele rigtigt stemning når man dækker bordet, Hvis man skal lave en fin borddækning så kan man hurtigt skabe en festlig stemning med nogle små ting, hvis du tager Harry Potter tallerkner, krus, og servietter så er man allerede kommet godt igang med at skabe en festlig stemning til børnefødselsdagen. Derud over kan man altid tilføje balloner, eller andre ting som hjælper med at skabe endnu mere festlig stemning, men med de tre ting og måske en Harry Potter Dug så er man allerede igang med at skabe den hele rette stemning til børnefødselsdagen. 

Harry Potter pynt

Når man skal holde en børnefødselsdag med Harry Potter tema, så skal du huske pynt, vi har lige være igennem hvad man behøver for at komme igang med at skabe den hele rette stemning for at komme igang, men udover det så kan vi hjælpe med at det andet, det kunne være Harry Potter flagbanner, eller Harry Potter slikposer, det kunne også være små ting som bordkonfetti, eller serpentiner til bordet. ting som ikke behøves, men som hjælper med at give den ekstra stemning, det kunne også være du skulle bage en Harry Potter kage, som uden tvivl vil hjælpe dig med at samle folk omkring fødselsdags bordet. Det behøver heller ikke altid at være Harry Potter tema ting som du bruger til at pynte, du kan også bruge balloner i farver som passer til dine tema ting, er du af den kreative type så kan du lave en ballonbue til festen som hjælper med at byde dine gæster indenfor. 

Harry Potter Børnefødselsdag

Harry Potter er og bliver et hit! Og hvem vil ikke have et brag af en harry potter fødselsdag. Hos os finder du et lille udvalg, men et godt udvalg, og vigtigt af alt til den hele rette pris! Vi går ikke efter at have en masse produkter, men vi går efter de rigtigt, og til den rette pris! Det betyder du kan finde det mest nødvendigt som du skal bruge for at holde en fødselsdag, og det som er et must for at skabe den hele rette stemning. Du kan altid tilføje ting som du ikke finder herunder, det kunne være glimmer forhæng som er et kæmpe hit, det bruges både til at skabe en festlig stemning når i skal tage billeder, men de kan også hænge i indgang og tage imod folk med en glimmer effekt når de ankommer til børnefødselsdagen. 

Harry Potter indbydelse

Er du typen som ved i god tid hvornår folk skal komme til fødselsdagen, så er der ikke noget bedre end at modtage en indbydelse, når man i skolen skal gå rundt og dele ud til de andre børn, den bedste føelse at få lov at gå rundt med de flotte kort til fødselsdagen. Vi har en pakke med 6 stk. inkl. kuverter som er lige til at gå til, uden du skal igang med at være kreativ og klippe og klister en masse!