Nytårsservietter

Nytårs servietter finder du herunder - Et flot nytårs bord skal ikke snydes for de flotteste nytårs servietter, du finder et fint udvalg af servietter med print, ellers finder du vores guld servietter & sølv servietter som altid vil kunne pynte et flot nytårs bord hvis du ikke er så meget til printet servietter.

Du finder ikke kun nytårs servietter hos os, vi kan også hjælpe med alt andet til at gøre nytårs borddækningen unik, du har udvalgt det bedste til netop dig, og prisen er helt i bund! Se evt. vores store udvalg i nytårs rysler som du kan få i netop den farve du gerne vil have.

12 varer

pr. side

Nytårs servietter er en vigtig ting når du skal skabe det perfekte nytår bord - Der er som regl altid 20 servietter i en pakke, men tjek evt under hvert produkt som andet er angivet! Vi har prøvet at gøre det så godt vi overhovede kunne og fundet frem til de flotteste nytårs serveitter som vi selv gerne vil pynte vores nytårs bord med, Vi ved at nogle er mere til de sikre valg og køre med guld eller sølv, og dem kan vi også hjælpe med, udover vi har et fint håndplukket udvalg har vi også lavet priserne så alle kan være med. Det skal være billigt at pynte et flot nytårs bord. Så vær ikke bange for kvalitet, vi vælger billige servietter i høj kvalitet højt. udover det handler vi stort ind, og det gør også vi kan holde priserne i bund. 

Nytårs hatte høre også til en rigtig nytår, vi har ikke så mange at vælge imellem, men noget vi altid har gjordt til vores nytår er at man skal lave sin nytårs hat selv, det gør det meget mere personligt, og endnu sjovere end man bare køber en nytårs hat i supermarkede. Så prøv evt. at lave en konkurrence, det er super sjovt, og hvis i har børn med så vil de elske at skulle lave deres egen hat. Det er noget vi bruger meget tid på at hygge med i en ellers travt tid. 

Vi har en masse småting som gør det til en lej at pynte et nytårsbord flot, det kunne være nogle små guld stjerner, rysler, eller noget helt andet, mulighederne er mange, og rundt på siden finder du vores udvalg. Og husk nu det behøver ikke være dyrt, vi handler stort ind så i kan købe billige nytårs ting til festen.