Papir rosetter

Papirs rosetter til festlig udsmykning

Vi elsker alle sammen det skal være en unik fest udsmykning - Vi vil altid gøre det lige lidt bedre end den sidste fest! Vores rosetter er i forskellige farver og vil hurtigt gøre lokalet mere festligt! Når du pynter med rosetter kan har du ikke kun pynt til denne fest - Du kan altid tage dem ned og bruge den til næste fest. Vi elsker fest udsmykning som kan genbruges! Der er forskellige størrelser - og antal i vores pakker.

Klik ind og læs mere på de forskellige rosetter.

30 varer

pr. side

Brug rosetter til bryllup. 

Når du skal holde et bryllup er pynten en af de ting som bliver mere og mere vilde! Vi har igennem tiden fulgt med på hvad der er moderne og hvad der hitter til brylluppet, derfor er du sikker på at når du handler bryllups pynt hos os finder du altid hvad der er in og hitter! Vi kan i disse år se at rosetter kommer mere og mere frem til bryllupper, vi er ikke i tvivl om hvorfor - Du kan få dem i alle farver, de er romantiske, nemme at bruger, og tager ingen tid at sætte op! 

Du behøver ikke være dekoratør for at lave noget som er flot - De kan hænge sammen på en væg for være rammen om en foto væg - Eller de kan hænge frit i loftet - Vi er helt vild med at mix at pompom og honeycomes de 3 ting gør virkeligt loftet bliver så meget smukkere!

Kan rosetter tåle vand? 

Desværre kan de ikke tåle vand! Vi får tit spørgsmålet, og de kan selvfølge tåle vand til en vis grænse - men planlægger du et sommer bryllup og disse skal hænge rundt i haven, så er det en mulighed, og det er ikke nogen tvivl om at disse vil skabe den smukkeste have til Dit bryllup - Men vi skal altid huske på vi bor i Danmark, derfor kan man aldrig være sikker på hvordan vejret bliver. 

Hænger du dem op medfølger der en lille snor som du kan binde dem fast med, ellers kan vi anbefale du bruger tynd fiskeline når de skal hænges op, på den måde kan man ikke se snoren og det giver en svævende og let udsmykning - Det gør vi altid når vi hænger ting op til festen, det giver en vis mystik. 

Rosetter lav selv

Kan man lave sine egne rosetter? Det korte svar er ja det kan du godt - Anbefaler vi det? Nej det gør vi ikke, det gør vi ikke af den grund at du skal holde en fest! Der er 1000 ting som du skal have styr på, du skal ikke sidde med sved på panden og klipper og klistrer, folde og lime for at få noget som ikke ser ens ud, det er nemlig svært at lave, vi har forsøgt på flere måder at finde den rette løsning for kunne tilbyde jer den bedste løsning til hvordan du kunne gøre det! 

Hvorfor ikke købe dem? Vi har Danmarks bedste priser på rosetter og det har vi fordi alle skal have muligheden for at pynte op til det vildeste bryllup! Nu har vi skrevet meget om at det er til bryllup - Du kan selvfølge bruge dem til alle former for fester. - Personligt bruger vi dem altid til vores nytårsfest. 

Men ønsker du at prøve at lave dem selv så skal du bruge nogle forskellige ting, pap, saks, dobbeltklæbende tape, og snor. Vi anbefaler du hopper op og finder den farve du skal bruge og smider dem i kurven, så hjælper vi med at gøre festen mere unik! uden du skal svede over tape og lim ikke holder.