Gule Servietter

Gule servietter giver liv til din fest

Er du på udkig efter gule servietter? Det forstår vi godt. Gennem de sidste par år har den flotte, gule farve vundet stor popularitet. Og det er ikke så svært at forstå. Med farven gul kan du lysne ethvert rum op. Selvom gul historisk set er forbundet med mindre heldige ting som misundelse og jalousi, har den gule farve alligevel en opløftende effekt, der kan sætte et smil på de flestes læber - men pas alligevel på med at give gule blomster!

Skal du holde en særlig festlig begivenhed, kan du dog med ren samvittighed vælge gule servietter til at pynte med. 

5 varer

pr. side

 

Hold påskefrokost med servietter i gul

Når påsken nærmer sig, er påskefrokosten ofte en tradition, mange familier holder af. Vi fejrede oprindeligt påske af religiøse årsager. Men for andre handler det om at holde fast i de traditioner, “vi altid har fulgt”, fordi det er hyggeligt. 

Som danskere elsker vi at samles om god mad for så at hygge os i timevis med endnu bedre selskab. Det er vel egentlig ikke så mærkeligt: Vi har jo også opfundet hyggen.

Hvis du vil pynte op til den perfekte julefrokost, får du brug for:

 • En yndig dug
 • Stearinlys til at skabe den gode stemning
 • Påskeæg og -kyllinger til pynt
 • Gule servietter

 

En god påskemenu er meget vigtig. Man siger jo, at vejen til folks hjerter er gennem deres maver. Hvis du har en person, du især vil have over på din side, gælder det om at servere noget god mad. 

Traditionelt vil en lammekølle være fuldkommen essentiel til en påskefrokost, men det er ikke alle, der er så vild med lam. Du kan derfor overveje at servere andet mad til de gæster, der helst vil undgå lammekød. 

Skab liv og glade dage med gule servietter

Der behøver ikke altid være en årsag bag, hvorfor man holder fest. Nogle gange skal der bare fest til. Og selvom festen måske er spontan, uventet eller uden årsag, kan det give lidt ekstra til festens stemning, hvis du pynter fint op. 

Og her vil vi vove at påstå, at den gule farve er fantastisk til sådanne begivenheder, hvor du skal holde fest “bare fordi.” Gul er så glad en farve, at ens gæster kun kan blive smittet med godt humør. Den kan bruges, som du har lyst, hvor du har lyst, og når du har lyst. 

Skal du pynte op til fest? Så får du brug for:

 • Stearinlys i flotte farver
 • Gule servietter
 • Tallerkener, bestik og glas i enten pap, plastik (eller porcelæn, hvis du er frisk på at tage en opvask)
 • Bannere
 • Balloner
 • Dørdekorationer såsom lametta
 • Pom-pom’er

Vil du gøre ekstra ud af festen, kan du forsøge dig med at folde de gule servietter, så dine gæster har lidt ekstra at kigge på. Vi kan især godt lide den enkle bestiklomme, som selv de med ti tommelfingre kan folde. 

Sådan folder du en bestiklomme af en gul serviet:

 1. Fold servietten helt ud
 2. Fold servietten i halv diagonalt, så du har en trekant
 3. Fold trekantens to sider op til toppen, så du får et kvadrat
 4. Vend servietten om
 5. Fold servietten cirka tre centimeter op
 6. Fold derefter servietten hele vejen op til kanten
 7. Vend servietten
 8. Ta da! Du har en bestiklomme

Du kan købe servietter i gul lige her

Hos All4Party forhandler vi alverdens ting, når vi snakker festpynt og -tilbehør. Vi elsker at pynte op til fest lige så meget, som vi elsker en god fest. Har du brug for gule servietter og andet til fest, kan du med stor sandsynlighed finde det lige her på siden. 

Vi stræber altid efter at give den bedst mulige service. Har du spørgsmål til vores produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte os.