Pompom

Pompomer i papir er med til at skabe en hyggelig stemning til festen. Bland vores flotte farver og størrelser og skabe den flotteste fest himmel til Din næste fest. Vi kan godt afsløre at den første du samler ikke bliver ligeså flot den den næste! Det kræver lidt øvelse, og man skal være lidt forsigtig med det tynde papir, men når først du har lært det går det som en leg. 

Vi har samlet et bredt udvalg sådan vi kan ramme enhver fest ligemeget om I skal holde et brag af et bryllup, konfirmation, eller mangler lidt pynt til barnedåben - Kan bruges både til bordet og loftet, eller netop det du ønkser - Kommer i 2 størrelser en 25 cm. og 35 cm. Kan anbefales man blander de to størrelser.  

24 vare(r)
24 vare(r)

Billige pom poms

Vi elsker at holde de flotteste fester, og den skal gerne være lidt vildere end naboens fest! - Vi har oplevet mange flotte fester, og set utallige billeder, Et af de billeder som jeg husker bedst er et fest telt som er pyntet utroligt smukt! Det er en 40 års fødselsdag, Hun ringer til os på telefonen og spørger om hun kan købe nogle billige pompomer, jeg spørger lidt ind til hvad hun skal bruge dem til, og her fortæller hun at de skal hænge i et loft i et festtelt, og det er en privat fest, jeg snakker lidt frem og tilbage, og jeg fortæller at priserne på hjemmesiden er i bund, Det ender med hun køber 200 pompomer i forskellige farver - Først tror jeg ikke helt på det, og tænker det må være en fejl, at hun måske "bare" skulle bruge 20 stk. 

Men den var god nok! Hun ville gerne have loftet ned og den illusion ville hun skabe med vores papirs pompomer i loftet. - Da vi modtog billedet var vi da bestemt heller ikke i tvivl det var det helt rigtigt at gøre hvis man stadig gerne vil holde en romantisk stemning. Hun have dog blandet nogle honeycombs ind imellen og netop det mix og det hele i forskellige højder gjorde man fik en vidunderlig effekt, udover det var der rigtigt mange lyskæder rundt i loftet. 

Uden at sige mere kan vi godt afsløre at det var et loft der havde fået helt turen - Og det er kun loftet så skulle i se hvordan hun havde pyntet bordet! 

Brug pompoms til barnedåb

Vi har pompoms i 25 forskellige farver og det betyder blandt andet vi kan ramme enhver fest! Men en af de fester vi har lagt særlig meget øje med er til barnebåden, babyshower festerne - Her bliver det brugt rigtigt mange, medmindre man bruger lyserød pompom eller himmelblå pompom til et bryllup eller andre fester, men de to farver er uden tvivl dem der bliver solgt flest af, vi kan kun tro hvad de bliver brugt til, men barnedåb er vores bedste bud. 

 

/**/