servietter

Servietter til barnedåb er essentielle

Barnedåben er en festlig begivenhed, som de fleste forældre ser frem til. Det er nemlig til barnedåben, du som forælder kan vise din lille ny frem til familie og venner.

Det er en hjertelig, hyggelig og rolig fest - som oftest - hvor der udelukkende er fokus på dit nytilkomne barn. Der skal være styr på lidt af hvert, inden gæsterne kommer. Men du kan tage det helt roligt - her på siden giver vi dig gode råd til, hvordan du sørger for, at der er styr på det hele før den store dag oprinder. 

 

26 varer

pr. side

Barnedåbsservietter til enhver barnedåb

Hos All4Party har vi et bredt sortiment af servietter til barnedåb. Vi sælger enkle servietter med én farve, men vi har også masser af servietter med mønster, motiv eller meget mere.  

Uanset din smag vil du kunne finde noget, både du og dit barn kan lide. Nok mest dig - vi forestiller os, din baby er lidt ligeglad (endnu).

Sørg for, at vælge servietter der passer til dug, stel og andet pynt. Til en barnedåb hører også tit søde nips såsom en pyntende sut eller en babysko her og der. Alle disse småting virker ikke som noget hver for sig, men når det hele er på bordet, vil det se fantastisk ud!

Fold servietterne til barnedåben - så alt går op i en højere enhed

Lad os være ærlige: En hvid serviet er ikke det mest spændende at kigge på. Det, du i stedet kan gøre, er at gå efter nogle servietter, der er en tak mere interessante. Vi har blandt andet mønstrede, lyserøde, cremefarvede, blå, med elefantmotiv og mere. 

Du kan vælge at hæve niveauet en smule ved at folde servietterne. Måske har du valgt at købe to servietter per mand, og så kan du folde den ene af dem. Der er faktisk rigtig mange muligheder, hvis bare du tænker en smule kreativt (eller kopierer andres gode idéer - det er der ingen, der opdager)

Du kan nemt og hurtigt folde en serviet-rose således:

  1. Fold servietten helt ud
  2. Fold den diagonalt i halv
  3. Fold den nederste spids en centimeter eller to op
  4. Fortsæt med at rulle servietten op fra spidsen, indtil den er smal og aflang
  5. Rul servietten fra spids ende til spids ende, så du får en “pølse”
  6. Fold den sidste spids ind under rosen
  7. Klip eventuelt et par blade i karton, og læg dem under rosen

Vælg omhyggeligt farver til barnedåbsservietterne

For at kunne købe servietter skal du også beslutte dig for slagsen, farven, størrelsen og formen. 

Det klassiske farvetema er blå eller lyserød, hvor lyserød er til tøserne og blå er til drengene. 

Hvis du ikke er vild med tanken om, at alt skal gå op i enten blå eller lyserød, er der heldigvis også mange andre muligheder:

  • Cremefarver for et roligt, drømmende og blødt tema
  • En lys, blød gul, som egner sig til både piger og drenge
  • Motiver såsom skyer og dyr er yndige og nuttede

Køb dine servietter til dåb lige her

Hos All4Party har vi siden 2009 solgt festpynt og -tilbehør. Vi elsker en god fest, og derfor beskæftiger vi os også med at gøre det nemmere for dig, når du skal holde stor eller lille, abe- eller babyfest.

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, og derfor kan du hos os købe servietter i pakker helt ned til 20 styks. På den måde kan du vælge flere forskellige servietter, og du behøver ikke at nøjes med én farve eller ét motiv.