Satinbånd

Satinbånd i flere størrelser og farver, du finder herunder et bredt udvalg i vores satinbånd, ligemeget om du skal bruge det til din indbydelse, bordpynt, eller noget helt andet så er du sikker på at vores satinbånd er flotte i farven - Vi har flere modeller og ikke kun ensfarvet du finder også vores satinbånd med tryk, det kunne være med prikker, eller helt andet tryk. Rullerne er forskellige størrelser og bredte, der findes mere info under hvert produkt.

Når du køber vores satinbånd sender vi det altid i den bedste emballage til netop dette produkt - Det betyder vi sender i genbrugs materiale, eller pakkeposer i genbrugsplast!

Varer 1-36 af 61

Side
pr. side

Satinbånd sløjfe 

Skal du skabe en sløjfe af satinbånd behøver du ikke træne ret mange gange for at skabe den flotteste satin sløjfe, Du kan gøre det på flere måder, men den vi har fundet frem til at være den bedste og nemmeste sløjfe er denne. Du skal bruge et stykke pap på ca. 10-12 cm og køre dit satinbånd rundt om dette, hvor mange gange du vælger at køre rundt kommer an på størrelsen på sløjfen - Jo flere gange du køre rundt jo mere fylde får den. Når du har kørte rundt om det passende antal gange taget du båndet af, binder det sammen på midten, og herefter kan man tage hver enkelt bue ud og skaber en flot fyldig sløjfe du kan bruge på pakken. 

Billig satinbånd 

 Vores satinbånd er i den billige afdeling - Det betyder ikke at vores bånd er i dårlig kvalitet, det betyder blot vi køber rigtigt meget hjem af gangen, Derfor kan vi tilbyde dette bånd til de bedste priser - Vi ønsker at kunne tilbyde bånd i flere farver og størrelser, og finder du ikke det satinbånd du søger så tøv ikke med at sende os en mail - Så hjælper vi med at finde netop det du ønsker. 

Hvad kan satinbånd bruges til? 

Du har med sikkerhed en masse gode ideer til hvad man kan bruge dette bånd til - Og vi er nok ikke dem som bruger det som alle andre, vi bruger satinbånd til 2 forskellige ting - Vi bruger det til vores balloner, frem for en snor under ballonerne bruger vi dette satinbånd, her bruger vi altid det tynde, og tit på balloner som er et nummer størrer da små balloner ikke har nok løfteevnt til at løfte det, så man skal bruge en stor ballon for det virker, men satinbånd under balloner er virkelig flot! Bruger man tyl rund om sine balloner kan man også bruge satinbånd til at lave en sløjfe og holde på tyllet. Personligt bruger vi det til indpakning, det er bare lidt mere lækkert end normalt gavebånd - Her bruger vi også den store sløjfe til at skabe et look som de andre pakker ikke har, farverne bliver blandet, og bånd med og uden tryk. jo mere blikfang pakkerne har jo sjovere er de. 

Satinbånd til barnedåb

En af de anledninger vi sælger mest satinbånd til er barnedåb, vi prøver altid IKKE at løbe tør for for de to mest solgte farver, det er som du med sikkerhed har gættet himmelbål satinbånd og pink bånd - Vi har også nogle med tryk, men disse to farver er i top 3 af meste solgte farver, vores satinbånd i hvid sælger også godt, den bruges uden tvivl også til barnedåb, med dem hvide bånd kan vi se der også kommer bryllups pynt med i kurven. så uden tvivl bliver dette brugt til andre anledninger - og vi kan kun gætte, men ud fra hvad vi sælger sammen med kunne det godt se ud som om at barnedåb en stor spiller når vi snakker satinbånd.