Fjerboa

Fjerboa til festen, eller udsmykningen. Skal du til tema fest, og mangler prikken over i´et til din udklædning, hos os finder du et bredt udvalg af farver som passer til enhver anledning. Vi bruger dem til udsmykningen indeni balloner, eller under en ballon for at skabe en romantisk stemning. 

5 varer

pr. side

Luksus fjerboa 

Fjerboa i god kvalitet - Du finder fjerboa i mange forskellige kvaliteter, vi har udelukksende luksus kvalitet, du tænker måske ikke at en fjerboa ikke passer ind i et ballonfirma, men det handler om at være kreativ, når vi er ude og pynte op til et bryllup og skal skabe en romantisk stemning, så gør vi det tit med fjerboa, vi klipper dem op i mindre stykker og bruger dem indeni ballonerne, det giver en ufattelig smuk ballon, og hjælper man en bubble ballon som er helt glas klar er du godt på vej til at skabe en romantsk feststemning til brylluppet

Husk når man klipper i en fjerboa bliver de lidt mindre på mål, OG det sviner så gør det evt. udenfor medmindre du elsker små fjer rundt i hele huset. 

Sort fjerboa 

Hos os finder du forskellige farver, både skrig farver, men også mere dæmpet farver, dem mest solgte farve er vores sorte fjerboa, som passer godt til 20´er kostumet. En fjerboa kan bruger til alt andet end bare rundt om halsen eller indeni en ballon, du kan bruge dem på bordet til borddækning, eller lave det sødeste kostume til fastelavn - Det kunne være et kylling kostume med vores gule fjerboa. Men ligemeget hvor mange fine farver du finder hos er det den sorte fjerboa som vinder kampen om at være den bedste! 

Vi køber altid stort ind, og det betyder vi kan sælge det til gode priser! 

 

Fjerboa i metermål 

Hos os finder du desværre ikke fjerboa i metermål! Vi får en del henvendelser omkring dette, og har før i tiden kunne tilbyde fjerboa i metermål, men da de ændre sig lidt i mål når man klipper i dem er vi stoppet med dette, derimod har vi vores faste mål som i de fleste tilfælde er 180 cm. Det er hvad vi mener den rette længe om man skal have den rundt om halsen, eller bruge den til andre formål.. Når vi bruger dem indeni ballonerne laver vi stykker af 20 cm. 

Vi har billige fjerboa i alverden farver! Finder du ikke netop den du søger er du altid velkommen til at sende os en mail med ønsket om hvilken farve du skal bruge så ser vi om vi kan få dem hjem til dig. 

Vi kan også tilbyde dem i speciel mål, hvis du har et event hvor de skal være en særlig længe og eller farve, her skal vi dog min. lave 500 stk. af hver model! Men alt er muligt og vi hjælper dig gerne med at komme i mål til dit næste event. 

 

Hvad er en fjerboa?

En fjerboa er den perfekte accessory for alle, der ønsker at tilføje et strejf af glamour og sjov! Den er lavet med bløde fjer, der giver den et elegant og stilfuldt look. En must-have tilføjelse til enhver garderobe! Du finder på vores side et hav af farver som kan hjælpe med alt om du skal lave balloner med fjer, eller om du er igang med at skabe et kostume hvor du skal bruge fjer! En sikker vinder er kostumet til fastalavn som kylling! Den er nem og altid en vinder, du skal bruges vores gule fjernboa - Du lave en "jakke" af de gule fjerboa, eller hvide fjerboa, på den måde er du allerede igang med at skabe det mest festligt kostume til fastalavn! 

Du er hurtigt i mål når du skal lave et kostume! Så er du ikke særlig kreativ, så skal du ikke være bange, med vores fjernboa, en bunke sikkerhedsnåle, og en gammel trøje, så er du snart i mål med at skabe det mest festlige kostume som du kan sige du selv har lavet!