Folieballoner

Hos All4Party finder du et stort udvalg af folieballoner til både børn og voksne. Folieballoner er et festligt indslag, der pynter til fester og særlige begivenheder. Vælg blandt andet mellem kendte tegneseriefigurer og ord som eksempelvis ”party” eller ”baby”.

Vores folieballoner er nemme at puste op og er alle monteret med et lukkesystem, der selv lukker, så luften ikke siver ud. Derfor skal de hverken svejses eller bindes. Du kan vælge at puste dem op på traditionel vis eller bruge helium, der vil få ballonerne til at svæve. Desuden ser de også flotte ud på ballonpind eller i en ballonsnor, der også vil sørge for, at der altid er styr på ballonen, hvilket kan være en fordel, hvis de skal gives til børn.

Varer 1-36 af 769

Side
pr. side

Folieballoner til særlige begivenheder

Hos All4Party finder du også folieballoner skræddersyet nogle af livets helt særlige begivenheder. Til bryllupsfesten finder du det kæmpe foliehjerte med teksten ”Just Married” på 36". Du finder også en folieballon med teksten ”baby”, der er perfekt til et babyshower eller til at hænge op som surprise til de nybagte forældre, når de kommer hjem efter fødslen.

Vi har også de populære og yderst fotovenlige foliebogstaver i både guld og sølv. Folietallene har vi også, og de kommer i flere forskellige farver, så du er sikker på at finde nogle, der passer til lige præcis dit tema.

Vi hjælper gerne med helium

Selvom folieballoner også egner sig til almindelig luft, fyldes de oftest med Helium. Har du brug for helium hjælper vi gerne med det. Vi tilbyder, at du kan komme forbi os og luft i dine balloner. Har du ikke mulighed for dette, eller ønsker du at gøre det selv, kan du få leveret en billig flaske helium lige til døren.

Vi oplever at flere af vores kunder sælger folieballoner på til events og markeder, og her hjælper vi også gerne med helium samt rådgivning om, hvilke motiver der sælger. Vi står altid klar til at hjælpe en ballonsælger i det danske land.

Har du spørgsmål til vores folieballoner, eller kan du ikke lige finde det motiv eller den farve, du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice på telefon (+45) 71 99 89 80. Vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe med dig enhver forespørgsel. Vi kan også tilbyde dig gode råd og inspiration til, hvordan balloner og andre festartikler kan skabe den helt rigtige stemning til din næste mærkedag eller temafest.