Guldrose folietal

Store flotte ballontal! Er du klar til fødselsdagen, jubilæet eller nytår?
Folietal fra 0-9 i farven "guldrose" til den bedste pris!
Kvaliteten er i top og ballonerne kan pustes op med både helium eller luft og klæder enhver festlig lejlighed.

Skal du puste dem op med luft, anbefaler vi, at du bruger en ballonpumpe. Men husk, at de kun svæver med helium, ikke med luft.

Vil du have dem til at svæve, kan du købe engangsflasker med ballongas her. Fylder du dem med helium, skal du huske en ballonvægt, så de ikke flyver op i luften og væk.

Alle balloner har en lukkeventil, så du ikke behøver at binde knude på ballonerne. 

 

19 varer

pr. side

Folie-ballontal er et kæmpe hit!
Vi sælger virkelig mange af denne slags balloner, og det betyder, at vi kan holde prisen nede, når du skal pynte op til for eksempel tøsefest eller nytårsaften. 

Fylder du dine tal med luft, svæver de ingen steder. Det er ikke så spændene og fleksibelt som med helium, til gengæld er det ganske gratis.
Vi anbefaler, at du bruger dobbeltklæbende tape til at sætte ballonerne op på væggen med, hvis du har fyldt dem med luft - det knep bruger vi ofte selv, når vi er ude at pynte op diverse steder.

Fylder du derimod dine folietal med helium, skal du huske, der skal sættes en snor og vægt i ballonen, så den ikke flyver væk.

Uanset om du bruger luft eller helium, er disse balloner utrolig flotte og vil uden tvivl komme med på mange billeder til festen.

Der er en lukkeventil på folieballonerne, så behøver ikke at binde knude på dem.
Det er et utroligt smart og sikkert system, der gør det muligt at lukke luften ud af dine balloner og genbruge dem. Vi kan ikke garanterer det virker, men som regel virker det en enkelt gang.

Guldrose folietal er utrolig flotte, MEN brug dem med omtanke. Guldrose er en flot farve, men miks den ikke med alt for mange farver, da det kan virke for overvældende. 
Vi bruger kun sort sammen med guldrose, da vi synes, de to farver arbejder godt sammen. Vi er ikke farvepolitiet, men ønsker blot at guide dig til den flotteste farvesammensætning.