Blå

Brug blå servietter til din næste begivenhed

Blå servietter til barnedåbsbrug er nok det første, du tænker på, når der bliver sagt “blå servietter.” Men faktisk er servietter i en klassisk blå farve belejlig i mange forskellige sammenhænge - og ikke kun når der er bedårende babyer på tale. 

Faktisk er den blå farve en af de mest populære nogensinde. Rent symbolsk står den for fred, ro, harmoni og tillid, hvilket kan forklare, hvorfor så mange vælger at iføre sig lige præcis denne farve hver dag, gang på gang. 

Så hvorfor ikke også bruge den til borddækningen? Harmoniske energier er alt, vi stræber efter til fester, når alt kommer til alt.

8 varer

pr. side

Derfor er servietter i blå gode i enhver sammenhæng

Blå er en alsidig farve. Den kommer i mange forskellige nuancer, som alle kan bruges på forskellige måder. Tænk dig om: Har du ikke også noget blåt i dit hjem? Jo. Og skaber det ro? Ja. 

Det er lige præcis derfor, du har købt en blå pude, polstret en lænestol med blåt stof eller malet en væg blå. Det giver en helt rar og rolig fornemmelse, men samtidig kan den blå farve nemt tilpasses og sættes sammen med et hav af andre farver. Og det kan du også udnytte til din fest. 

Du tænker måske: Til en fest vil jeg da ikke have ro? Men bare rolig. Vi siger ikke, at en fest automatisk bliver kedelig, fordi der er blå borddækning. En blå fest kan sagtens være alt andet end rolig (eller kedelig). 

Den blå farve er bare et fantastisk udgangspunkt til enhver begivenhed, blandt andet fordi den ikke stresser øjet. Og det er egentlig det, der er vores pointe. 

Brug blå servietter til brylluppet

Den blå farve til et bryllup er en vidunderlig løsning. Især til dig, der har en drøm om et æstetisk behagende tema. Blåtind, denimblå, azur, retroblå, støvblå, kongeblå, varm blå, kornblå, mørkeblå, marineblå, indigo… Vi kunne fortsætte i evigheder. 

En kombination af tre-fem forskellige farver er en pragtfuld begyndelse til dit farvetema. Så kan du begynde at vælge duge, stel, bestik, glas, blomster, og servietter i blå til dit elegante bryllup. Du kan altid tilføje en eller to mere friske farver til din farvepalette, da den blå farve kan kombineres med næsten hvad som helst - blå er den nye sort. 

Afhold galla med blå servietter

Også formelle fester såsom gallafest eller bal kan drage store fordele af den blå farve. Det kan være en ret stor udfordring at ramme den formelle, eksklusive stil, hvis du skal arrangere en fest. Men også her kan farven blå være meget behjælpelig. 

Den dybe, mørke blå vil altid have en vis klasse over sig, som kan være svær at efterligne. Forestil dig en blå dug med endnu mørkere blå servietter. Kan du se, hvordan det allerede har vis, næsten royal, status over sig?

Køb dine servietter i blå her på siden allerede i dag

Hos All4Party kan du få fat i et hav af servietter - og alt muligt andet festtilbehør - til alverdens begivenheder. Vi sælger servietter i blå, men også alle mulige andre farver, i pakker så små som med 20 styks. 

På den måde er du ikke tvunget til at købe 500 tusind servietter ad gangen, som du alligevel ikke får brugt. Køb dine blå servietter fra os allerede i dag.