Toy Story 4

Drenge fødselsdagen står for døren, hvilken tema skal man vælge! Det store ønske er Toy Story! Du skal ikke kigge flere steder, herunder finder du netop det som man skal bruge for at skabe en festlig drenge fødselsdag med Toy Story tema! Vi har skruet prisen helt i bund på vores fødselsdag tema!

9 varer

pr. side

Drenge fødselsdag - Dæk et bord! 

Der er drenge fødselsdag på vej, der skal dækkes et fint fødselsdag bord, det er vigtigt at skabe den helt rette stemning når i dækker et bord - Du finder på vores side et hav at muligheder for at komme godt i mål med at skabe den hele rette stemning, lige fra duge til guirlanderne. 

Det er vigtigt at finde netop de ting som passer sammen, så hvis du ønsker et Toy Story tema, så start med dugen, derefter Toy Story paptallerkner og krus! - Du finder det hele på vores side - og til de bedste priser ( Finder du det billigere så laver vi det til samme pris ) 

Når du har besluttet dig for hvilken tema det skal være og du er ved at være i mål, så kan du tilføje ting som passer i farven, det kunne være blå balloner, eller sugerør som passer i farven, det er tit de små ting som gør den helt store forskeld til festen. 

 

Konfettirør til børnefødselsdagen? 

Der er mange som køber vores konfettirør - og det forstår vi godt, vi har et kæmpe udvalg, og prisen er som det meste på vores side helt i bund, det betyder du kan få konfettirør til under 20,- 

Vores konfettirør er med trykluft i bunden som gør konfettien bliver skudt afsted hurtigere end du kan blinke! Måden det virker er ved du holder konfettirøret i to hænder, drejer bunden og ud skyder konfettiet. 

Du må ALDRIG skyde konfettien efter andre folk - ( Eller dyr ) da de som sagt bliver skudt afsted med trykluft sigt op i luften og nyd det flotte syn af konfettien som daler ned! 

Vi anbefalder ikke du dækker et festlig bord til børnefødselsdag udelukkende med konfettirør - selvom det er den mest mandlige måde at gøre det på! 

Helium til balloner - 

Skal du skabe fødselsdag stemning så er en nem måde at skabe stemning på ved hjælp af helium - Du fylder blot ballonerne med det billige helium og afsted flyver ballonerne, en god måde at skabe stemning på ved brug af balloner er at skabe små buketter til bordet, her anbefaler vi tre balloner pr. buket, og skal de stå på gulvet et sted imellem 8-10 helium balloner. 

Er det nemt eller svært? Det er lige til, og du får alt du skal bruge, der er en lille ventil med til flasken, du sætter den på, drejer håndtaget i toppen, sætter din ynglings ballon på studten og presser ned! Ud flyver ballongassen og dine balloner svæver. 

Skal dine balloner holde længere tid anbefaler vi du bruger vores Hi Float, eller ballon gel, der er samme produkt blot med to forskellige navne, effekten er den samme, du smøre det indeni ballonerne som danner skald som gør at heliummet ikke slipper ud på samme måde som hvis du ikke bruger dette produkt. Du skal være opmærksom på det kun gælder latex balloner, folie balloner har i forvejen en lang svævetid, og dem kan man ikke gøre noget for de holder længere tid.